21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η Microsoft παραδέχεται ότι το … παρατράβηξε με τις ειδοποιήσεις για αναβάθμιση στα Windows 10

    Η Microsoft τελικά παραδέχθηκε αυτό που όλοι γνώριζαν εδώ και αρκετό καιρό. Οι ειδοποιήσεις για αναβάθμιση στα Windows 10, είτε κάποιος επιθυμούσε κάτι τέτοιο είτε όχι, αποτέλεσε μια πολύ κακή κίνηση εκ μέρους της Microsoft, που έπληξε σε κάποιο βαθμό την εικόνα του λειτουργικού. Στο τελευταίο επεισόδιο για τη φετινή χρονιά της εκπομπής «Windows Weekly», ο Paul Thurrott ρώτησε τον Chris Capossela, επικεφαλή του τμήματος marketing της Microsoft, αν έχει μετανιώσει για κάποια πράγματα.

    windows-10

    Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι η Microsoft ήταν ιδιαίτερα επιθετική στη διαδικασία εμπορικής προώθησης των Windows 10, με τις γνωστές ειδοποιήσεις, που σε κάποιο βαθμό είχαν εξαναγκαστικό χαρακτήρα και οι οποίες ενημέρωναν τους χρήστες για τις δυνατότητες των νέων Windows, παροτρύνοντάς τους να αναβαθμιστούν. Ο ίδιος συμπλήρωσε: «Γνωρίζουμε πως θέλαμε οι χρήστες να τρέχουν Windows 10 από άποψη ασφαλείας, αλλά η εύρεση και ο σεβασμός ενός ανώτατου ορίου πάνω από το οποίο δεν θα μπορούσαμε να περάσουμε, ήταν πάντοτε στις άμεσες προτεραιότητές μας».

    Πολλοί έχουν υποστηρίξει ότι η όλη η διαδικασία αναβάθμισης σε Windows 10 που ακολούθησε η Microsoft ήταν εντελώς λανθασμένη. Κατάφερε να κάνει σε κάποιο βαθμό τους χρήστες να «αντιπαθήσουν» μια ενημερωμένη έκδοση η οποία διέθετε πολλά προηγμένα χαρακτηριστικά, πετυχαίνοντας το ακριβώς αντίθετο από αυτό που είχε αρχικά ως στόχο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles