14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η Microsoft παρουσίασε το νέο Surface Pro X με επεξεργαστή SQ2 και διάρκεια ζωής μπαταρίας 15 ωρών

    Το Surface Pro X κυκλοφόρησε πέρυσι ως μία προσπάθεια της Microsoft να λανσάρει ένα προϊόν με ό,τι υπόσχεται ένας ARM-based υπολογιστής. Τώρα γνωρίζουμε την ανανεωμένη έκδοσή του, που διαθέτει slim & light design, νέους επεξεργαστές Microsoft SQ 2 και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του που φτάνει τις 15 ώρες.

    Η συσκευή διαθέτει οθόνη PixelSense 13 ιντσών με ανάλυση 2880×1920 pixels, 8 ή 16GB RAM, 128, 256 ή 512GB SSD, 5MP front-facing και 10MP rear-facing autofocus cameras.

    Το βάρος της φτάνει τα 774 γραμμάρια, ενώ ανάμεσα στα νέα αξεσουάρ που παρουσίασε γι’ αυτήν η Microsoft περιλαμβάνονται τα Designer Compact Keyboard, Number Pad, 4K Wireless Display Adapter, Bluetooth Ergonomic Mouse και Modern Mobile Mouse.

    Η Microsoft θα συνεχίσει τη διάθεση των παλαιότερων μοντέλων με τον επεξεργαστή Microsoft SQ 1, ενώ ο νεότερος επεξεργαστής SQ2 θα βρίσκεται μόνο στα νέα κορυφαία μοντέλα της.

    Από την κυκλοφορία του Surface Pro X πέρυσι, υπήρξαν αρκετές βελτιώσεις στο οικοσύστημα ARM των Windows, όπως μια νέα έκδοση του Microsoft Teams που έχει βελτιστοποιηθεί για Windows σε ARM και ένα update στο Visual Studio που του επιτρέπει να τρέχει εγγενώς.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles