21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Η Microsoft προειδοποιεί: Αναβαθμίστε σε Windows 10 μέχρι τις 30/7 αλλιώς… πληρώστε!

    Είναι γνωστό ότι ο καιρός περνάει γρήγορα για αυτό και πλέον βαδίζουμε ήδη προς τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την ημέρα που έκανε την εμφάνιση του το λειτουργικό Windows 10. Αν και οι “κακές γλώσσες” αναφέρουν ότι ο ρυθμός των upgrades έχει μειωθεί αισθητά, ωστόσο οι υπεύθυνοι της Microsoft πιστεύουν το ακριβώς αντίθετο, καθώς σύμφωνα με ένα τελευταίο post που ανέβηκε στο επίσημο blog της Microsoft αυτή τη στιγμή τα Windows 10 τρέχουν σε 300 εκατομμύρια και πλέον συσκευές, οι οποίες μάλιστα είναι όλες ενεργές.

    Windows 10 toshiba laptop 1.jpeg

    Πέραν των εντυπωσιακών στατιστικών που συνοδεύουν το τελευταίο OS της Microsoft, το εν λόγω post περιελάμβανε και μία “προειδοποίηση” για τους χρήστες οι οποίοι ακόμη δεν έχουν προχωρήσει στη χρήση του δωρεάν upgrade των Windows 10 και εξακολουθούν να δουλεύουν με τα Windows 7 και 8.1. Ειδικότερα, η συγκεκριμένη προειδοποίηση ανέφερε ότι όσοι σκέφτονται να πραγματοποιήσουν το upgrade καλό θα ήταν να βιαστούν, καθώς από τις 30/7 και μετά, τα Windows 10 δεν θα είναι δωρεάν και θα στοιχίζουν 119 δολάρια (για την απλή Home Edition). Αν και δεν αποκλείεται να δοθεί παράταση στο free upgrade (σαν τις φορολογικές δηλώσεις ένα πράγμα), ωστόσο η προαναφερθείσα τοποθέτηση ουσιαστικά ξεδιαλύνει το τοπίο για το ποια είναι τα μελλοντικά της σχέδια για τα Windows 10.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles