15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Η MMD αποκαλύπτει τις οθόνες Philips hybrid USB docking 241B7QUBHEB & 272B7QUBHEB και… ετοιμαστείτε να απογειωθείτε!

    Η MMD, η κορυφαία εταιρία τεχνολογίας και brand license partner για τις οθόνες Philips, ανακοινώνει το λανσάρισμα της  24” LCD οθόνης Philips 241B7QUBHEB και της 27” LCD οθόνης Philips 272B7QUBHEB, με USB Dock. Σχεδιασμένες με γνώμονα τους σύγχρονους επαγγελματίες, οι δύο νέες οθόνες συνδυάζουν πλήθος χαρακτηριστικών που εξοικονομούν χρόνο και βελτιώνουν την παραγωγικότητα για να απλοποιήσουν και να διευκολύνουν μια ημέρα εργασίας. Από την ευελιξία του USB docking με μία θύρα USB Type-C έως την οπτική απόδοση της τεχνολογίας IPS, και από την ασφάλεια της pop-up διαδικτυακής κάμερας έως την άνεση της SmartErgoBase, οι νέες αυτές οθόνες Philips σημαίνουν εργασία.

    272B7QUBHEB - Image 2

    Απλότητα και παραγωγικότητα

    Οι Philips 241B7QUBHEB και 272B7QUBHEB διαθέτουν ενσωματωμένη θύρα USB docking εξοπλισμένη με τεχνολογία DisplayLink που προσφέρει την ευκολία του universal port replication, ώστε οι χρήστες να μπορούν να συνδέουν γρήγορα και με ασφάλεια το notebook σε δίκτυα, να μεταφέρουν αρχεία, να παρακολουθούν βίντεο και άλλα, χάρη σε ένα και μόνο USB καλώδιο διπλού πλέγματος με συνδέσμους τύπου C και  τύπου A. Όλα τα περιφερειακά, συμπεριλαμβανομένου του πληκτρολογίου, του ποντικιού, και του RJ-45 Ethernet καλωδίου, συνδέονται με τη βάση σύνδεσης των οθονών, μειώνοντας την ακαταστασία των καλωδίων και αυξάνοντας την παραγωγικότητα. Και χάρη στο DisplayPort-out, πολλές οθόνες υψηλής ανάλυσης μπορούν να συνδεθούν μαζί με ένα μόνο καλώδιο. Τέλος, η τεχνολογία γρήγορης μεταφοράς δεδομένων USB 3.2 σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να τροφοδοτούν τα notebooks τους γρήγορα, απευθείας από την οθόνη τους, καθώς και να μεταφέρουν δεδομένα σε εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες.

    272B7QUBHEB - Image 5

    Εντυπωσιακές εικόνες

    Για τους επαγγελματίες που απαιτούν ευκρινείς, καθαρές εικόνες, οι οθόνες Philips 241B7QUBHEB και 272B7QUBHEB είναι ιδανικές για να τους ικανοποιήσουν. Και οι δύο οθόνες είναι εξοπλισμένες με τεχνολογία IPS, η οποία, σε αντίθεση με τα TN panels, παρέχει συνεχώς πλούσια, ζωντανά χρώματα, των οποίων η ακρίβεια και η φωτεινότητα είναι κατάλληλες για τους graphic designers, CAD μηχανικούς, φωτογράφους και video editors. Η τεχνολογία IPS επιτρέπει επίσης, εξαιρετικά ευρείες οπτικές γωνίες προβολής 178/178 μοιρών, που σημαίνει ότι η οθόνη μπορεί να προβληθεί από σχεδόν οποιαδήποτε γωνία, ακόμα και σε λειτουργία pivot 90 μοιρών, για μέγιστη ευκολία θέασης. Για ακόμη πιο εντυπωσιακά γραφικά, η Philips 272B7QUBHEB διαθέτει CrystalClear Quad HD ανάλυση καθώς και τεχνολογία Ultra Wide-Color για εκπληκτική φωτεινότητα και εκθαμβωτικά, λαμπερά χρώματα.

    241B7QUBHEB - Image 1

    Προστασία για τους χρήστες και το περιβάλλον

    Τα μοντέλα Philips 241B7QUBHEB και Philips 272B7QUBHEB περιλαμβάνουν μία σειρά από λειτουργίες για την προστασία των χρηστών και του περιβάλλοντος. Μία πρωτοποριακή, ασφαλής αναδυόμενη κάμερα Windows Hello™ με τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου μπορεί εύκολα να ασφαλιστεί μακριά όταν δεν χρησιμοποιείται, απομακρύνοντας τον κίνδυνο των αδιάκριτων ματιών. Επίσης διασφαλίζεται η άνεση, χάρη στην τεχνολογία LowBlue Mode που προστατεύει τα μάτια, καθώς και στην εργονομική SmartErgoBase, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να τοποθετούν την οθόνη τους στο ακριβές ύψος και τη γωνία που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους. Ακόμα και το περιβάλλον επωφελείται από αυτές τις οθόνες, χάρη σε τεχνολογίες όπως είναι η ενεργειακά αποδοτική λειτουργία PowerSensor, αλλά και 85% ανακυκλωμένο πλαστικό μετά την κατανάλωση, το PVC/BFR-free housing, χωρίς υδράργυρο ή μόλυβδο, και το 100% ανακυκλώσιμο υλικό συσκευασίας.

    272B7QUBHEBW - Image 7

    Οι καινοτόμες, παραγωγικές οθόνες Philips 241B7QUBHEB και 272B7QUBHEB είναι διαθέσιμες με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης στα €359 και €539 αντίστοιχα.

    Περισσότερες πληροφορίες για τις οθόνες Philips: https://www.philips.co.uk/c-m-pc/monitors

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles