24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η MTN μετονομάστηκε σε epic

    Άλλαξε όνομα η ΜΤΝ Κύπρου και από χθες (Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019) μετονομάστηκε σε epic, με κύρια χρώματα στο λογότυπο της το μαύρο και το κίτρινο. Το νέο εμπορικό όνομα του 2ου μεγαλύτερου τηλεπικοινωνιακού παρόχου της κύπρου, συνοδεύεται από το νέο slogan της εταιρειας: Great network. Great value.

    xronopoulos

    Ο CEO της εταιρείας, κ. Θάνος Χρονόπουλος, μιλώντας χθες στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, με αφορμή το rebranding της εταιρείας, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως «οι υποδομές της εταιρείας αλλάζουν ριζικά με επένδυση πέραν των 40 εκατομμυρίων». Πρόσθεσε δε, πως το ολοκαίνουργιο δίκτυο είναι ασύλληπτα γρήγορο για τρέχουσες και μελλοντικές ανάγκες σε όλα τα σημεία της Κύπρου. Το νέο δίκτυο, όπως είπε, Θα υλοποιηθεί σε ενάμιση χρόνο κι όχι σε τέσσερα όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.

    Για την ιστορία, αξίζει να αναφερθεί ότι η MTN, έχει παρουσία στην Κύπρο από το 2004. Κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου, άλλαξε αρκετές φορές χέρια και ονόματα. Συγκεκριμένα, ξεκίνησε τις δραστηριότητες της στην Κύπρο τον Ιούλιο του 2004 ως Areeba, εξασφαλίζοντας τότε την άδεια λειτουργίας κινητής τηλεφωνίας σε πλειστηριασμό που έκανε η κυπριακή κυβέρνηση. Τρία χρόνια αργότερα, και πιο συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του 2007, η εταιρεία μετονομάστηκε σε ΜΤΝ, έπειτα από την απόκτηση της μητρικής εταιρείας της Areeba που ήταν η Investcom LLC, από τον πολυεθνικό τηλεπικοινωνιακό όμιλο εταιρειών MTN Group. Τέλος, τον Σεπτέμβριο του 2018 η ΜΤΝ Κύπρου αλλάζει και πάλι χέρια, καθώς, με τίμημα 260 εκ. ευρώ η Monaco Telecom απόκτησε το σύνολο του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles