20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η μυστηριώδης ανακοίνωση του Facebook που θα “σώσει ζωές” (Update)

    UPDATE 01/05
    Φαίνεται ότι το νέο χαρακτηριστικό του Facebook που θα “σώσει ζωές”, όπως είχε διαρρεύσει από χθες, έγινε γνωστό πριν την εμφάνιση του Mark Zuckerberg στην αμερικανική τηλεόραση για να το ανακοινώσει επίσημα. Όπως διαβάζουμε και πάλι στο TNW, η εταιρεία αποκάλυψε ότι, πλέον, θα επιτρέπει στους χρήστες της να γνωστοποιούν στο Timeline τους ότι είναι δωρητές οργάνων, ενώ θα τους δίνει τη δυνατότητα να επισκεφθούν ένα σύνδεσμο, ώστε, αν το επιθυμούν, να εγγραφούν σ’ ένα μητρώο δωρητών οργάνων. Με αυτό τον τρόπο, το Facebook, αξιοποιώντας τους 114.000 δωρητές οργάνων στις ΗΠΑ αλλά και τα εκατομμύρια σε ολόκληρο τον κόσμο, σκοπεύει να κινητοποιήσει όλους τους χρήστες τους, ώστε να προβούν, εάν το επιθυμούν, σε αυτή την επιλογή…

    —————————————————————————————————————————————————————-

    Φαίνεται πως το Facebook -και ο Mark Zuckerberg προσωπικά- ετοιμάζονται για μία μεγάλη ανακοίνωση, στο πλαίσιο της αμερικανικής εκπομπής “Good Morning America“, που πραγματοποίησε επίσκεψη στα γραφεία τους στο Menlo Park.

    Σε αποκλειστική συνέντευξη που δόθηκε στο δίκτυο abc και θα βγει στον αέρα αύριο, ο CEO του Facebook, μαζί με την COO Sheryl Sandberg, θα αποκαλύψουν στους χρήστες του κοινωνικού τους δικτύου ένα νέο εργαλείο που θα “μπορεί να σώζει ζωές”.

    Περισσότερα δε γνωρίζουμε ακόμη, οι εικασίες όμως θέλουν την ανακοίνωση να ενδέχεται να αφορά ένα σύστημα “amber alert” μέσω του Facebook. Δεν ακούγεται και άσχημο, περιμένουμε όμως να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί.

    Με το Facebook να πλησιάζει τους 900 εκατομμύρια χρήστες πάντως, ο κοινωνικός του ρόλος είναι, έτσι κι αλλιώς, πιο επιβεβλημένος από ποτέ… Οπότε, σε κάθε περίπτωση, περιμένουμε από τον Mr Zuckerberg και την ομάδα του κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση.

    Πηγή: TNW

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles