24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η NASA είναι σίγουρη ότι δε θα καταστραφεί ο κόσμος και δημοσιεύει (από τώρα) αυτό το video

    Στη NASA είναι προφανές ότι δεν πιστεύουν, σε καμία περίπτωση, τις φήμες για καταστροφή του κόσμου στις 21 Δεκεμβρίου, αυτό όμως δε σημαίνει ότι τις αγνοούν κιόλας… Χμμ, το παραπάνω δεν ξέρουμε πώς ακριβώς να το σχολιάσουμε, η είδηση είναι, πάντως, ότι -πέρα από το ειδικό subsite www.nasa.gov/2012μία εβδομάδα περίπου πριν δε διστάζουν να κυκλοφορήσουν ένα video που σας προκαλεί να το δείτε στις… 22 Δεκεμβρίου.

    Το τετράλεπτο video με τίτλο “Ο κόσμος δεν τελείωσε χθες” απομυθοποιεί τις θεωρίες που θέλουν το τέλος του αρχαίου ημερολογίου των Μάγιας να σημαίνει την καταστροφή της γης. Το video, το οποίο αποτελεί μέρος της προσπάθειας της NASA να αποτρέψει ενδεχόμενο “πανικό”, λόγω της δημοσιότητας που έχει λάβει… η καταστροφή, ξεκινάει με τον εξής τρόπο: “22 Δεκεμβρίου 2012. Εάν βλέπετε αυτό το video, αυτό σημαίνει ένα πράγμα… ο κόσμος δεν τελείωσε χθες”.

    Το video συνεχίζει, εξηγώντας με λογικά επιχειρήματα και επιστημονικά στοιχεία, το γιατί ΔΕ θα καταστραφεί ο κόσμος. Η αλήθεια είναι ότι οι αντιδράσεις της NASA, όπως και πρόσφατα της αμερικανικής κυβέρνησης, μας φαίνονται υπερβολικά “σοβαρές” για ένα τέτοιο ζήτημα, σε κάθε περίπτωση, όμως, ίσως έχουν και ένα point σ’ αυτές, καθώς, λόγω της υπερβολικής δημοσιότητας για το θέμα, δεν είναι λίγοι αυτοί που τείνουν να πιστέψουν τέτοιες θεωρίες.

    Σε κάθε περίπτωση, ό,τι κι αν πιστεύετε για το ζήτημα, έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσετε το video της NASA.

    Ιδού!

    Πηγή: Telegraph

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles