16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η ναυαρχίδα της Apple για φέτος ίσως είναι ακριβότερη από ποτέ

    Το κορυφαίο smartphone της Apple για φέτος αναμένεται να είναι …πιο ακριβό από ποτέ. Ακόμη και από το iPhone X των 999 δολαρίων (1200 ευρώ). Οι αναφορές θέλουν την Apple να ετοιμάζει ένα διάδοχο του iPhone X με μεγαλύτερη οθόνη και κόστος που θα μπορούσε να ξεκινάει ακόμη και από τα 1.100 δολάρια.

    iphone-x

    Πέρα από αυτό βέβαια, η Apple θα επιδιώξει να προσελκύσει και χρήστες με χαμηλότερο budget, μειώνοντας, για παράδειγμα, ακόμη περισσότερο το κόστος του iPhone SE του 2016, αυτή τη φορά στα 300 δολάρια. Η εταιρεία, σύμφωνα με όσους γνωρίζουν, διαθέτει μία στρατηγική τριών βημάτων, που ξεκινάει με την προώθηση premium χαρακτηριστικών σε συσκευές χαμηλότερου κόστους. Ακολούθως, έχει ως στόχο να να ωθήσει αυτούς τους χρήστες σε υψηλότερου κόστους προτάσεις μέσω μίας αναβάθμισης. Τέλος, στοχεύει στη δημιουργία νέων ομάδων τιμών που θα της επιτρέψουν να ωθήσει τους πελάτες της ακόμη πιο ψηλά τιμολογιακά, ενώ, ταυτόχρονα, θα μειώσει το κόστος παλαιότερων συσκευών για να προσελκύσει ακόμη περισσότερους πιθανούς πελάτες.

    Από τα τέλη του 2010, η Apple έχει αυξήσει σταδιακά τη μέση τιμή πώλησης των iPhon, από λίγο κάτω από τα $670 σε σχεδόν $800. Φέτος, ακόμη κι αν δούμε (και) ένα πιο οικονομικό iPhone, η μέση τιμή πώλησης θα μπορούσε να φτάσει και τα 900 δολάρια.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles