21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η νέα φωτό του Justice League μας δείχνει ολόκληρη την superhero ομάδα

    Είναι αλλιώς να ξέρεις πως είναι ο κάθε ένας τους  ξεχωριστά και αλλιώς να τους δεις όλους μαζί να στέκονται ο ένας δίπλα στον άλλον. Η πιο πρόσφατη επίσημη φωτογραφία της ταινίας που αποκάλυψε η USA Today μας δείχνει το Justice League team σε απαρτία προς μεγάλη χαρά των fans. Εδώ για πρώτη φορά είναι μαζεμένοι οι Batman (Ben Affleck), Wonder Woman (Gal Gadot), Cyborg (Ray Fisher), The Flash (Ezra Miller) και Aquaman (Jason Momoa). Και δείχνουν έτοιμοι για δράση.

    justice-league-movie-logo

    Πολλοί πιθανολογούν πως η σκηνή είναι λίγο πριν η ομάδα αντιμετωπίσει τον villain της ταινίας, τον Steppenwolf που τον ερμηνεύει ο Ciarán Hinds. Κανείς δεν έχει δει ακόμα τον Superman, Henry Cavill, αλλά η παραγωγή επιβεβαίωσε πως ο χαρακτήρας θα κάνει την εμφάνισή του στο φιλμ. Μάλιστα είναι η ανιδιοτελής συμπεριφορά του στο Batman v Superman εκείνη που θα δώσει έμπνευση και κίνητρο στον Bruce Wayne για να πιστέψει ξανά στην ανθρωπότητα και μαζί με την Diana Prince θα προσπαθήσουν να φτιάξουν μία ομάδα από “metahumans” για να αντιμετωπίσουν την καινούργια μεγάλη απειλή. Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg και The Flash είναι έτοιμοι να σώσουν τον πλανήτη και το κοινό να απολαύσει ακόμα ένα εντυπωσιακό θέαμα στη μεγάλη οθόνη.

    justice-league-700x467

    Το Justice League θα βγει στην Αμερική στις 17 Νοεμβρίου του 2017 με τον Zack Snyder του Batman v Superman να επιστρέφει στη θέση του σκηνοθέτη. Στο καστ θα δούμε επίσης τους Amy Adams (Lois Lane), Willem Dafoe (Nuidis Vulko), Jesse Eisenberg (Lex Luthor), Jeremy Irons (Alfred Pennyworth), Diane Lane (Martha Kent), Connie Nielsen (Queen Hippolyta) και J.K. Simmons (Commissioner Gordon).

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles