16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η νέα ηλεκτρονική ετικέτα της Rimowa που διευκολύνει το check-in σας!

    Είναι το χειρότερο δίλλημα όλων όσων ταξιδεύουν αεροπορικώς: να κάνεις check-in τη βαλίτσα, περιμένοντας πολλή ώρα στην ουρά και ευχόμενος να την παραλάβεις ολόκληρη και όχι τσακισμένη ή με κάποιον μαγικό τρόπο να χωρέσεις όλα τα ρούχα σε ένα μικρό βαλιτσάκι, έτσι ώστε να μπορέσεις να το πάρεις μαζί σου στο αεροπλάνο. Ίσως τώρα υπάρχει μια λύση σε αυτό το δίλλημα. Η ηλεκτρονική ετικέτα της Rimowa, που χαρακτηρίζεται από την φράση «η πρώτη ηλεκτρονική λύση check-in για τις αποσκευές σου».

    sdfvcx

    Πηγαίνοντας ολοταχώς προς το μέλλον των ταξιδιών, η Rimowa αποκάλυψε πρώτη στον κόσμο την βαλίτσα με την ηλεκτρονική ετικέτα, τη Riomwa Electronic Tag. Με αυτή την βαλίτσα, ο χρήστης μπορεί να κάνει check-in από το σπίτι του, χρησιμοποιώντας το κινητό του και έπειτα πολύ απλά να την παραδώσει στο αεροδρόμιο. Χωρίς άγχος, χαμένο χρόνο, και ενώ η Rimowa δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι η αεροπορική εταιρία δεν θα χάσει την βαλίτσα, μια ηλεκτρονική ετικέτα την κάνει πιο ασφαλή από ένα κομμάτι χαρτί.

    Η μαγεία κρύβεται μέσα στην ίδια την ηλεκτρονική ετικέτα, η οποία αντικαθιστά την κλασική χάρτινη ετικέτα με μια υπομονάδα ψηφιακών δεδομένων στην οποία μεταφέρονται τα δεδομένα της βαλίτσας της αεροπορικής εταιρίας. Ο χρήστη μπορεί να προσαρμόσει την ετικέτα μέσω της εφαρμογής της, και οι πληροφορίες τις πτήσης θα σταλούν αυτόματα στο επιλεγμένο κομμάτι της βαλίτσας και θα φανούν στην οθόνη. Μόλις αυτό ολοκληρωθεί, η βαλίτσα όχι μόνο έχει κάνει check-in, αλλά είναι σωστά επισημασμένη για το ταξίδι.

    Και μην ανησυχείτε… αν η μπαταρία της βαλίτσας τελειώσει κατά τη διάρκεια της πτήσης, η οθόνη δεν σβήνει. Η e-ink οθόνη της ηλεκτρονικής ετικέτας παραμένει ορατή άσχετα από την κατάσταση της μπαταρίας.

    Προς το παρόν, μόνο η Γερμανική εταιρία Lufthansa είναι πλήρως συμβατή με την Rimowa Electronic Tag, όμως πολλές αεροπορικές εταιρίες κάνουν δοκιμές για την βάλουν σε λειτουργία.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles