21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η νέα καμπάνια της Cosmote για το 4G δίκτυό της. Δείτε τα videos

    Η νέα καμπάνια της Cosmote αφορά το 4G δίκτυό της, αναφέροντας ότι είναι “μπροστά και με διαφορά” σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό.

    Xartis 4G

    Όπως διαβάζουμε στο σχετικό δελτίο τύπου:

    “Σχεδόν ο μισός πληθυσμός της χώρας έχει δυνατότητα πρόσβασης σε υπηρεσίες τέταρτης γενιάς, καθώς η πληθυσμιακή κάλυψη του δικτύου 4G της COSMOTE ανέρχεται σε 46%, λίγους μόλις μήνες μετά την εμπορική του διάθεση. Με τις υπηρεσίες 4G να είναι ήδη διαθέσιμες σε περισσότερες από 50 περιοχές σε όλη τη χώρα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, μεγάλες πόλεις της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας, αλλά και πολλοί άλλοι δημοφιλείς προορισμοί), το δίκτυο 4G της COSMOTE προσφέρει υπερδιπλάσια κάλυψη από άλλα δίκτυα, ενώ οι συνδρομητές COSMOTE μπορούν να απολαμβάνουν έως και 10 φορές γρηγορότερο Mobile Internet. Η κάλυψη ανά περιοχή αποτυπώνεται στη νέα σελίδα 4G στο site της COSMOTE. Η COSMOTE δίνει τη δυνατότητα σε όλους της συνδρομητές της με συσκευές 4G να ενεργοποιήσουν εντελώς δωρεάν την πρόσβαση στο δίκτυο 4G έως τις 31/10/13″.

    Δείτε τα spots της νέας διαφημιστικής καμπάνιας της Cosmote που είναι ήδη στον αέρα και αφορούν τις απίστευτες ταχύτητες που προσφέρει το COSMOTE 4G.

    Ελληνίδα Μάνα

    Ελληνίδα κόρνα

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles