16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η νέα καμπάνια του Spotify για την ενδυνάμωση των γυναικών!

    Αφοσιωμένο στην στήριξη δράσεων που συμβάλουν στην γυναικεία ενδυνάμωση, το Spotify, λάνσαρει με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας μία νέα καμπάνια με κεντρικό μήνυμα ‘’Equal’’.

    Η διεθνής πλατφόρμα που εξαρχής ενίσχυε γυναίκες δημιούργους και τις παρότρυνε να μοιράζονται περιεχόμενο, επιδιώκει πλέον – περισσότερο από ποτέ- να  προωθήσει την ισότητα των γυναικών και να γιορτάσει την παγκόσμια συνεισφορά τους. Για αυτό το λόγο, η καμπάνια περιλαμβάνει νέες συνεργασίες με δημιουργούς, φρέσκο περιεχόμενο και μια σειρά δράσεων εντός και εκτός πλατφόρμας που συμβάλουν στη διάδοση του έργου δημιουργών του γυναικείου φύλου.

    https://www.youtube.com/watch?v=jQqJt8o-Tn8

    Η αρχή στο ανανεωμένο περιεχόμενο έγινε χθες, με το νέο music & talk show, WOMN, όπου διάσημες creators, influencers, and cultural figures συζητούν για θέματα που απασχολούν τις σύγχρονες γυναίκες και ανταλλάσσουν απόψεις για τη δημιουργία, την έμπνευση και τη μουσική. Στο show μεταξύ άλλων συμμετέχουν η DJ TOKiMONSTA, η ηθοποιός και content creator Jenny Lorenzo, το μοντέλο και influencer Jazzmyne Robbins κ.α.

    Και αν αναρωτιέστε ποιες γυναίκες βρίσκονται στην κορυφή της λίστας με το περιεχόμενο τους τότε αξίζει να σημειωθεί πως το Spotify δεσμεύτηκε να δημοσιοποιεί τακτικά τις κορυφαίες γυναίκες καλλιτέχνες και podcasters από όλο τον κόσμο. Σίγουρα δεν θα εκπλαγείτε αν μάθετε πως μέχρι στιγμής στην κατηγορία της μουικής η Taylor Swift βρίσκεται στην πρώτη θέση με περισσότερα από 2,3 δισεκατομμύρια streams ενώ ακολουθούν η Ariana Grande και η Dua Lipa.

    Ως προς τα podcasts, τα σκήπτρα κρατούν οι Ashley Flowers and Brit Prawat με το Crime Junkie, που αποτελεί παγκοσμίως το δημοφιλέστερο podcast από γυναίκες δημιουργούς  ενώ ακολουθεί η Alex Cooper (Call Her Daddy’s), η Elise Hu (TED Talks Daily) και οι Karen Kilgariff & Georgia Hardstark (My Favorite Murder).

    Τέλος, το Spotify δεσμεύτηκε να συνεργαστεί με 15 οργανισμούς από όλο τον κόσμο επιχορηγώντας το έργο τους με στόχο την υιοθέτηση μέτρων και δράσεων που θα μετατρέψουν τη μουσική βιομηχανία σ’ ένα πιο δίκαιο περιβάλλον για τις γυναίκες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles