15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Η νέα LG σειρά soundbar φέρνει υψηλής ποιότητας εμπειρία ήχου σε ακόμα περισσότερους καταναλωτές!

    Η LG Electronics (LG) θα παρουσιάσει στη φετινή CES 2020 μία εντυπωσιακή σειρά από soundbars με κορυφαία ποιότητα ήχου, εύκολη συνδεσιμότητα, έξυπνη λειτουργικότητα και κομψό σχεδιασμό που ενσωματώνονται απόλυτα με τις εκπληκτικές τηλεοράσεις της LG.

    Τα νέα soundbars της LG προσφέρουν πλούσιο, πραγματικό και ζωντανό ήχο που αιχμαλωτίζει τους ακροατές με την ακρίβεια και το βάθος τους. Η σειρά για το 2020 αξιοποιεί και πάλι τη μακροχρόνια συνεργασία της εταιρείας με την Meridian Audio, καθώς περισσότερα μοντέλα διαθέτουν τις προσεγμένες τεχνολογίες της εταιρείας όπως τη λειτουργία Bass και Space, που ενισχύουν την αναπαραγωγή χαμηλής συχνότητας και διευρύνουν τη ζώνη ήχου και το Image Elevation, εξασφαλίζοντας μια πιο ζωντανή εμπειρία ακρόασης αυξάνοντας το ύψος ήχου των οργάνων και των φωνητικών. Επιπλέον, η πλειοψηφία της σειράς του 2020 υποστηρίζει το Dolby Atmos και το DTS:X για δυναμικό και καθηλωτικό ήχο.

    Το νέο χαρακτηριστικό για τα κορυφαία soundbar της LG, το AI Room Calibration εγγυάται πιο αναβαθμισμένο ήχο, προσαρμόζοντας αυτόματα την απόδοση του ήχου ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του δωματίου που είναι τοποθετημένο. Αυτά τα προηγμένα μοντέλα είναι αυτο-βαθμονομημένα, ικανά να αναγνωρίζουν και να αναλύουν τόνους ώστε να αξιολογούν με ακρίβεια τις διαστάσεις ενός χώρου και να προσαρμόζουν ανάλογα την απόδοση του ήχου. Κατά την αναπαραγωγή περιεχομένου με την υπεροχή των Dolby Atmos ή DTS:X, η τεχνολογία αυτή επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν εκπληκτικά ρεαλιστικό surround ήχο που φαίνεται να προέρχεται από πολλές κατευθύνσεις. Επιπλέον, τα κορυφαία soundbars της LG διαθέτουν έναν προηγμένο αλγόριθμο επεξεργασίας που μπορεί να αναβαθμίσει τις συμβατικές μορφές αρχείων σε σχεδόν ποιότητα στούντιο.

    Για την πιο ζωντανή εμπειρία home theater, τα νέα soundbars της LG προσφέρουν 4K Pass-Through και περισσότερο κινηματογραφικό ήχο με το προαιρετικό σετ ασύρματου οπίσθιου ηχείου SPK8, συμβατό με τα περισσότερα νέα μοντέλα Soundbars της LG. Επιπλέον, με το Google Assistant που είναι ενσωματωμένο σε περισσότερα μοντέλα του 2020, οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν τις συμβατές έξυπνες οικιακές συσκευές από το soundbar με την άνεση και την ευκολία των φωνητικών εντολών. Η συνδεσιμότητα θα είναι ευκολότερη από ποτέ με την προσθήκη ενισχυμένου καναλιού επιστροφής ήχου (enhanced audio return channel – eARC), ώστε οι κάτοχοι να μπορούν να συνδέουν εξωτερικές συσκευές απευθείας στις τηλεοράσεις που είναι συμβατές με το eARC και να απολαμβάνουν τρισδιάστατο ήχο υψηλής πιστότητας σε Dolby True HD ή DTS Master Audio[1].

     

    Ανάμεσα στις νέες προσθήκες στην κατηγορία των LG soundbars, δύο έχουν λάβει αναγνώριση με CES Innovation Award. Τα κορυφαία μοντέλα SN9YG και SN11RG αναγνωρίστηκαν για την αναβαθμισμένη ποιότητα ήχου και χρηστικότητα ενώ το μοντέλο ναυαρχίδα SN11RG είναι ένα σύστημα 7.1.4 καναλιών με δύο ασύρματα οπίσθια ηχεία που παράγουν 360◦ ήχο ικανοποιώντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις υψηλής απόδοσης ήχου. Με κομψό και  διαχρονικό σχεδιασμό που ταιριάζει απόλυτα με την μινιμαλιστική αισθητική των τηλεοράσεων 55 και 65 ιντσών της LG, αυτά τα εκλεπτυσμένα soundbars δημιουργούν μία αρμονία και υπεροχή σε όποιο χώρο τοποθετούνται.

    «Ο στόχος μας ήταν πάντα να προσφέρουμε καλύτερο ήχο σε περισσότερους ανθρώπους και προσφέροντας περισσότερα εξαιρετικά προϊόντα που αξιοποιούν την επιτυχημένη συνεργασία μας με την Meridian, τα πιο πρόσφατα LG soundbars συμβάλλουν στην επίτευξη αυτού του στόχου», δήλωσε ο Park Hyung-woo, Επικεφαλής της LG Home Entertainment Company audio & video business. «Με υψηλή απόδοση, άνεση και ευελιξία, τα νέα μοντέλα της LG θα καταστήσουν την κορυφαία εμπειρία ήχου προσβάσιμη σε περισσότερους καταναλωτές παγκοσμίως».

    Οι επισκέπτες του LG περιπτέρου στην CES στο συνεδριακό κέντρο του Λας Βέγκας (Κεντρική αίθουσα # 11100) μπορούν να δουν από κοντά τις πιο πρόσφατες καινοτομίες των soundbars της εταιρείας. Μπορείτε να δείτε και άλλες ανακοινώσεις της LG για την  CES ακολουθώντας το #LGCES2020 στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

    [1] Για τα κορυφαία μοντέλα soundbar LG SN11RG, SN10YG, SN9YG και SN8YG.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles