15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Η νέα σειρά «Pearson», spin-off της δημοφιλούς σειράς Suits, με την Τζίνα Τόρες έρχεται σε Α’ Προβολή στην COSMOTE TV

    Πρεμιέρα κάνει αυτή την εβδομάδα στο COSMOTE CINEMA 4HD το πολιτικό δράμα Pearson, spin-off της δημοφιλούς σειράς Suits, με την Τζίνα Τόρες στο ρόλο της δυναμικής δικηγόρου Jessica Pearson. Η σειρά έρχεται σε Α’ προβολή τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 18/7, στο COSMOTE CINEMA 4HD, ενώ θα είναι ταυτόχρονα διαθέσιμη και στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.

    Pearson - Season 1

    Από τις κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας ξεχωρίζει στο COSMOTE CINEMA 1HD, η sci-fi ταινία Upgrade, η οποία μας μεταφέρει στο μέλλον και στη ζωή ενός νεαρού άνδρα, ο οποίος δέχεται ένα εμφύτευμα εξελιγμένης τεχνητής νοημοσύνης προκειμένου να εκδικηθεί το θάνατο της γυναίκας του (Δευτέρα 15/7, 21.00, ζώνη Action).

    Στη ζώνη Red Carpet Premieres του COSMOTE CINEMA 1HD έρχεται σε Α’ προβολή η βραβευμένη στο Φεστιβάλ Βενετίας (2 βραβεία στο τμήμα των Οριζόντων) και στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης 2017 (Βραβείο FIPRESCI και Ειδικό Βραβείο της Επιτροπής) Ιρανικής παραγωγής δραματική ταινία Περίπτωση Συνείδησης (No Date, No Signature) του Βαχίντ Ζαλιλβάντ (Πέμπτη 18/7, 21.00).

    COSMOTE TV_NO DATE-NO SIGNATURE

    Το Σάββατο 13/7, στις 21.00, θα μεταδοθεί στη ζώνη Family από το COSMOTE CINEMA 1HD η υποψήφια για OSCAR ταινία κινουμένων σχεδίων Ραλφ εναντίον Ίντερνετ (Ralf breaks the Internet), η συνέχεια της επιτυχημένης ταινίας Ραλφ: Η Επόμενη Πίστα, για τον κόσμο του Διαδικτύου και των κοινωνικών μέσων (σε μεταγλώττιση).

    Στην ζώνη Ladies First του COSMOTE CINEMA 2HD θα προβληθεί αυτή την εβδομάδα το δικαστικό θρίλερ του Γκονζάλο Τομπάλ Η Κατηγορούμενη (Acusada), με την τραγουδίστρια και ηθοποιό Λάλι Εσπόζιτο, για μια κοπέλα που κατηγορείται για το φόνο της καλύτερής της φίλης (Τετάρτη 17/7, 22.00). Η ταινία ήταν υποψήφια για τον Χρυσό Λέοντα στο Φεστιβάλ Βενετίας. Επίσης, την Παρασκευή 19/7 οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την βασισμένη στο κατασκοπικό μυθιστόρημα του Howard Kaplan ταινία δράσης Δαμασκός Εμπιστευτικό (Damascus Cover) με τον βραβευμένο με Χρυσή Σφαίρα Τζόναθαν Ρις Μέγιερς στον ρόλο του πράκτορα της Mossad, Άρι που αναλαμβάνει να φυγαδεύσει έναν επιστήμονα χημικών όπλων από τη Συρία (Α’ προβολή -22.00, COSMOTE CINEMA 2HD).

    Τέλος, από την Δευτέρα 15/7, θα είναι διαθέσιμη, μέσω της on demand υπηρεσίας της COSMOTE TV, Movies Club η κομεντί Untogether της Emma Forrest, για τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τις ανθρώπινες σχέσεις. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τις αδερφές Τζεμίμα Κιρκ (Girls) και Λόλα Κίρκ (Gemini), καθώς και τον Τζέιμι Ντόρναν (Fifty Shades of Gray). Επίσης, από την Τετάρτη 17/7, θα είναι διαθέσιμη η περιπέτεια, Σαζάμ! (Shazam!) για ένα αγόρι που μαθαίνει να συμπεριφέρεται ως σουπερ ήρωας κάνοντας χρήση της λέξης Σαζάμ.

    Pearson-Νέα σειρά

    Η δικηγόρος Jessica Pearson (Τζίνα Τόρες) μετακομίζει στο Σικάγο, όπου αποφασίζει να ξεκινήσει μία νέα ζωή. Βασισμένη στις υψηλές γνωριμίες που απέκτησε όλα αυτά τα χρόνια στη Νέα Υόρκη, η δυναμική δικηγόρος μαθαίνει να ελίσσεται στους σκληρούς πολιτικούς κύκλους του Σικάγο, αναλαμβάνοντας κορυφαίες υποθέσεις  (Πέμπτη 18/7, 00.00, COSMOTE CINEMA 4HD).

    Δαμασκός Εμπιστευτικό (Damascus Cover)– Α΄ Προβολή

    O βετεράνος πράκτορας της Mossad, Άρι (Τζόναθαν Ρις Μέγιερς) αποστέλλεται μυστικά στη Συρία με στόχο να βοηθήσει έναν επιστήμονα χημικών όπλων και την οικογένειά του να διαφύγουν από την Δαμασκό. Όταν η αποστολή αποτυγχάνει, ο Άρι, θα αναγκαστεί να εισχωρήσει σε μια μυστική οργάνωση, έχοντας ως κύριο στόχο την επιβίωση (Παρασκευή 19/7, 22.00, COSMOTE CINEMA 2HD).

    Περίπτωση Συνείδησης (No Date, No Signature)- Α’ Προβολή

    Ένας ιατροδικαστής τραυματίζει σε τροχαίο ένα οχτάχρονο αγοράκι. Ο άνδρας προτίθεται να πληρώσει αποζημίωση στον πατέρα του παιδιού και να το μεταφέρει στο νοσοκομείο. Ο πατέρας του παιδιού δέχεται το χρηματικό ποσό, αλλα αρνείται τη μεταφορά του παιδιού στο νοσοκομείο. Τα απράγματα περιπλέοκονται, όταν το επόμενο πρωί ο ιατροδικαστής βρίσκει στο νεκροτομείο το πτώμα του αγοριού, αλλά η πρώτη γνωμάτευση διαπιστώνει θάνατο από δηλητηρίαση (Πέμπτη 18/7, 21.00, COSMOTE CINEMA 1HD, ζώνη Red Carpet Premieres).

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles