21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η νέα ταινία – έκπληξη “Sonic” «ανέστησε» την Paramount – Στις 20/2 η πρεμιέρα

    Η νέα ταινία “Sonic The Hedgehog” που κάνει πρεμιέρα στην χώρα μας αύριο 20/2, έκανε ήδη τεράστια επιτυχία κατά τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του στην Αμερική (διαβάστε περισσότερα εδώ). Για την Paramount, την εταιρία παραγωγής πίσω από το Sonic, η επιτυχία αυτή αποτέλεσε μία τεράστια νίκη.

    Η ταινία πραγματεύεται το ταξίδι του Sonic, του δημοφιλούς «γρήγορου» σκατζόχειρου από το πολύ πετυχημένο ομώνυμο παιχνίδι της SEGA.

    sonic paramount

    Το Sonic έβγαλε την Paramount από την “χειμερία νάρκη” 

    Έκανε το ντεμπούτο της στην Αμερική με άνοιγμα $70 εκατομμυρίων. Η Paramount, το στούντιο παραγωγής της ταινίας, είχε να κάνει τόσο πετυχημένο εισπρακτικά άνοιγμα από το 2018 με την ταινία «Επικίνδυνη Αποστολή: Η Πτώση» (“Mission: Impossible – Fallout”).

    Η Paramount είχε δύσκολη χρονιά καθώς τα δύο μεγάλα και πολυδάπανα project της, οι ταινίες “Gemini Man” (με παραγωγό τον David Benioff του Game of Thrones) και το «Εξολοθρευτής: Σκοτεινό πεπρωμένο» (“Terminator: Dark Fate”) δεν συγκίνησαν κοινό και κριτικούς.

    Δείτε το τρέιλερ:

    https://www.youtube.com/watch?v=EzZilXlnRew

    Το Sonic αποτελεί σημαντική νίκη για το στούντιο παραγωγής και για τον Πρόεδρό της Jim Gianopulos. Αρχικά, η ταινία θα ήταν παραγωγή της Sony, πριν την αναλάβει η Paramount το 2017 σε μία προσπάθεια αναγέννησης της εταιρίας. Υπολογίζεται ότι η ταινία θα κάνει συνολικά γύρω στα $200 εκατομμύρια.

    Η κυκλοφορία του Sonic αποτέλεσε ένα μεγάλο στοίχημα για την Paramount. Μόλις βγήκε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας οι φανς εξέφρασαν την αποδοκιμασία τους για την εμφάνιση του ομώνυμου ήρωα. Έτσι, το στούντιο και ο σκηνοθέτης Jeff Fowler ανακοίνωσαν ότι θα επανασχεδιάσουν τον χαρακτήρα – CGI υβρίδιο.

    sonic paramount
    Αριστερά ο προηγούμενος Sonic / Δεξιά ο νέος και τελικός Sonic.

    Η ταινία κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα αύριο, Πέμπτη 20/2/2020 (δείτε τις υπόλοιπες νέες ταινίες της εβδομάδας εδώ). 

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles