16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Η Nicole Kidman θα πρωταγωνιστεί στο μεταφυσικό θρίλερ του Γιώργου Λάνθιμου

    Μία ακόμα μεγάλη πρωταγωνίστρια θα σταθεί μπροστά από την κάμερα του Γιώργου Λάνθιμου, του Έλληνα σκηνοθέτη που κάθε μέρα που περνά κάνει το όνομά του ολοένα και πιο γνωστό στο Hollywood, εδραιώνοντας τη φήμη του. Η Nicole Kidman λοιπόν είναι σε συζητήσεις για να συμμετάσχει στο The Killing Of A Sacred Deer, το νέο project του δημιουργού, στο οποίο θα πρωταγωνιστεί και ο Colin Farrell που θα συνεργαστεί ξανά με τον Λάνθιμο μετά το πρόσφατο The Lobster.

    1111

    Η Kidman θα υποδυθεί την γυναίκα ενός επιτυχημένου χειρούργου (Farrell) ο οποίος προσπαθεί να εντάξει στην οικογένειά του ένα νέο μέλος, ένα έφηβο αγόρι, η προβληματική συμπεριφορά του οποίου ωστόσο θα διαταράξει για τα καλά την οικογενειακή γαλήνη. Καθώς οι πράξεις του θα γίνονται ολοένα και πιο κυνικές και επικίνδυνες, θα αναγκαστεί να κάνει μία αδιανόητη θυσία. Το σενάριο της ταινίας θα αναλάβει για μία ακόμη φορά ο μόνιμος συνεργάτης του Λάνθιμου, Ευθύμης Φιλίππου.
    Να σημειώσουμε πως ο Λάνθιμος δουλεύει επάνω και σε ένα ιστορικό δράμα, το The Favourite, με το καστ να περιλαμβάνει τους Emma Stone, Olivia Colman και Rachel Weisz (την είδαμε κι αυτή στο The Lobster) και το story να επικεντρώνεται στην εποχή της μοναρχίας της Βασίλισσας Άννας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles