14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η νίκη του Donald Trump κρασάρει το site της υπηρεσίας μετανάστευσης του Καναδά

    Κι ενώ ο Donald Trump γίνεται ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ, οι αντιδράσεις μας κάνουν να νιώσουμε σαν ντεζαβού το πρωϊνό του Brexit όταν κανείς δεν περίμενε αυτό το αποτέλεσμα. Το “αουτσάιντερ” (ήταν;) κέρδισε τις εκλογές με μία νυχτερινή ανατροπή και οι αγορές μάλλον δεν υποδέχθηκαν και πολύ καλά το γεγονός…

    Παράλληλα, το site (http://www.cic.gc.ca) στο οποίο απευθύνονται όλοι όσοι ψάχνουν …μετανάστευση στον Καναδά έχει πέσει από τη στιγμή που έγινε σχεδόν σίγουρο το αποτέλεσμα έως και τώρα και, σύμφωνα με την Telegraph, στη Google έχει σημειωθεί έκρηξη των σχετικών αναζητήσεων (μετανάστευση, πώς να μεταναστεύσω), με κάποιους μάλιστα να γκουγκλάρουν ακόμη και το “τέλος του κόσμου”.

    mashable-trump

    Και για να μπούμε και λίγο ακόμη στα… χωράφια μας, μεγάλα τεχνολογικά sites που συνηθίζουν τις πολιτικές αναφορές δε φαίνεται να υποδέχθηκαν και πολύ θετικά την εκλογή Trump. Με τον τίτλο “Good luck, America: You just elected Donald Trump president” υποδέχεται το Mashable την είδηση, ενώ το The Verge που πρόσφατα μας παρουσίασε ένα χαρούμενο redesign με αρκετά χρώματα στο πάνω μέρος της σελίδας σήμερα κρατάει τη μέρα για το “darkest timeline” του.

    the-verge-trump

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles