21.2 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
More

    H Nokia “προκαλεί” την Apple και τις φωτογραφικές δυνατότητες του iPhone στη νέα της διαφήμιση

    Λίγο καιρό αφότου είχε χαρακτηρίσει τους χρήστες iPhone ως ζόμπι, η Nokia επιστρέφει με μία ακόμη διαφήμιση του Lumia 925 που επιτίθεται “ευθέως” στην Apple και το iPhone 5.

    Αυτή τη φορά, οι Φινλανδοί στοχεύουν στις διαφημίσεις της Apple που ισχυρίζονται ότι “κάθε μέρα περισσότερες φωτογραφίες λαμβάνονται με το iPhone παρά με οποιοδήποτε άλλο smartphone”.

    Έτσι ξεκινά το νέο spot της Nokia, με το πλάνο κάποια στιγμή να αλλάζει και τον αφηγητή να ανακοινώνει πως “στη Nokia προτιμούν να επενδύουν στην ποιότητα και όχι μόνο στην ποσότητα”.

    nokia-lumia-925-vs-iPhone5

    Πέρα από τη χρήση του slogan της Apple, οι διαφημίσεις μιμούνται το στιλ της γενικότερα, διαθέτοντας παρόμοια μουσική, αφήγηση και καταναλωτές να τραβούν φωτογραφίες σε παρόμοιες σκηνές, κάνοντας ευθέως σύγκριση σε διπλό πλάνο του Lumia 925 με το iPhone 5.

    Η Nokia φαίνεται ότι ποντάρει πολλά στις κάμερες των smartphones της και αυτό γίνεται αντιληπτό και από αυτή τη νέα καμπάνια, που ωστόσο έχει ως στόχο και τον ανταγωνισμό.

    Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Apple κυκλοφόρησε και αυτή ακόμη ένα spot για το iPhone, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω και δίνει έμφαση στη λειτουργία FaceTime του iOS.

    Related Articles

    26 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles