19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η οικογένεια ThinkPad της Lenovo εξασφαλίζει το περιβάλλον εργασίας του μέλλοντος

    Το περιβάλλον εργασίας αλλάζει… Tο 2020, το ανθρώπινο δυναμικό θα απαρτίζεται κατά 50% από millennials, κοινό που απαιτεί ευελιξία στη χρήση των ψηφιακών συσκευών τους, τόσο για εργασία όσο και για διασκέδαση.

    Η «state of the art» τεχνολογία είναι, πλέον, απαραίτητη στην εργασιακή καθημερινότητα των περισσότερων, απαιτώντας ισχυρές προτάσεις-εργαλεία που προσαρμόζονται στις εξελίξεις και τις απαιτήσεις της εποχής, με την πλειοψηφία των Millennials (59%) να θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικό κριτήριο για την επιλογή εργοδότη το υψηλό επίπεδο προσφερόμενου τεχνολογικού εξοπλισμού.

    Lenovo ThinkPad X1 Carbon

    Παράλληλα, και οι εταιρείες αλλάζουν ριζικά τον τρόπο λειτουργίας τους, με το μοντέλο του γραφείου-όπως το ξέραμε έως σήμερα- να δίνει τη θέση του σε τηλε-διασκέψεις και τις εταιρείες να προσφέρουν στους εργαζόμενους δυνατότητα τηλε-εργασίας σε όλο και αυξανόμενο ποσοστό.

    Πλέον οι ομάδες εργασίας ενός project δε χρειάζεται καν να βρίσκονται στην ίδια χώρα, πόσο μάλλον στο ίδιο γραφείο.

    Ένα από τα εργαλεία που ξεκίνησαν την επανάσταση αυτή και συνεχίζει να πρωτοπορεί και να έχει το ρόλο πρωταγωνιστή στο workplace of the future είναι η οικογένεια προϊόντων ThinkPad.

    Lenovo ThinkPad X1 Extreme

    Οι premium επαγγελματικές συσκευές της προσφέρουν τη mobile παραγωγικότητα που χρειάζεστε κάθε στιγμή, συνδυάζοντας απλό χειρισμό με ισχυρές δυνατότητες, όπως τα ThinkPad X1 Carbon και ThinkPad X1 Extreme laptops, που στα κορυφαία χαρακτηριστικά τους περιλαμβάνουν επεξεργαστές Intel 8ης γενιάς, Dolby Vision HDR οθόνες και τεχνολογία Rapid Charge για ωραία φόρτιση της μπαταρίας στο 80%.

    Lenovo ThinkStation Hub 500

    Αλλά και το πρωτοποριακό ThinkSmart Hub 500 που έχει σχεδιαστεί για conference rooms και είναι το απόλυτο εργαλείο για conference calls

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles