12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Η οικογένεια των Tone Free μεγαλώνει με τη νέα προσθήκη του FP8 για ακόμα πιο ενισχυμένη απόδοση & ευκολία!

    H LG Electronics (LG) αναβαθμίζει τη μοναδική εμπειρία wireless ακρόασης και παρουσιάζει τα νέα LG TONE Free FP8 2021. Το νέο μοντέλο αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους ζουν στους έντονους ρυθμούς της πόλης διαθέτοντας πλήθος αναβαθμίσεων που συμπληρώνουν την ήδη άνετη εφαρμογή στο αυτί, τον προηγμένο ήχο Μeridian, το Active Noise Cancelation και τη θήκη φόρτισης UVnano.

    Με κύρια προτεραιότητα την άνεση και την άψογη εφαρμογή, η LG συνεργάστηκε με ένα κορυφαίο εργαστήριο εργονομικής τεχνολογίας σχεδιασμού για να αναλύσει τις διαφορετικές ανάγκες των χρηστών σε θέματα εργονομίας, με αποτέλεσμα το Arc Design με στέλεχος earbud να είναι 4,4 χιλιοστά μικρότερο από τα προηγούμενα μοντέλα. Με αυτόν τον τρόπο τα ακουστικά δημιουργούν την τέλεια ισορροπία και ταιριάζουν στον ενεργό τρόπο ζωής[1] των κατόχων, ενώ διαθέτοντας βαθμολογία IPX4, μπορούν να φορεθούν άνετα κατά τη διάρκεια σκληρών προπονήσεων ή ακόμη και στη βροχή.

    Ένα ακόμα νέο χαρακτηριστικό των LG TONE Free είναι το HSP (Headphone Spatial Processing) της  Meridian Audio που περιβάλλει τον ακροατή με ήχο που μοιάζει να προέρχεται από όλες τις κατευθύνσεις. Ακόμη, το 3D Sound Stage, επεκτείνει το φάσμα του ήχου μέσω του Spatial Processing για να προσφέρει στους χρήστες πιο ζωντανό ήχο για πιο συναρπαστική εμπειρία ακρόασης. Το μεγαλύτερο, αναβαθμισμένο διάφραγμα με άκρη σιλικόνης επιτρέπει περισσότερη ευελιξία και κίνηση, με αποτέλεσμα το νέο μοντέλο TONE Free να προσφέρει πιο ισχυρά μπάσα χωρίς να επηρεάζεται η σαφήνεια ή η λεπτομέρεια.

    Με τρία μικρόφωνα σε κάθε ακουστικό, τα νέα FP8 προσφέρουν καλύτερη εμπειρία κλήσεων, καθιστώντας τη φωνή του χρήστη πιο καθαρή και με λιγότερο ενοχλητικό θόρυβο περιβάλλοντος. Η λειτουργία New Whispering Mode επιτρέπει μεγαλύτερη ιδιωτικότητα και ευκρίνεια, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να κρατούν το δεξί ακουστικό κοντά στο στόμα τους ως αποκλειστικό μικρόφωνο, αποτελώντας έτσι την ιδανική λύση για πραγματοποίηση και λήψη κλήσεων σε περιβάλλοντα όπως μια βιβλιοθήκη ή το πολυσύχναστο μετρό.

    Το Active Noise Cancellation των TONE Free εξαλείφει ήχους χαμηλής συχνότητας που δεν μπορούν να αποκλειστούν εντελώς από τα ακουστικά παθητικής ακύρωσης θορύβου (the passive noise cancellation eartips). Τα μικρόφωνα στα ακουστικά λαμβάνουν τους θορύβους του περιβάλλοντος και τους εξουδετερώνουν, παράγοντας πανομοιότυπα ηχητικά κύματα που δεν αντιλαμβάνεται ο ακροατής, επιτρέποντάς του να ακούει μόνο ηχητικά κύματα από τη μουσική ή το podcast που απολαμβάνει.

    Η μοναδική θήκη αυτόματου καθαρισμού UVnano μειώνει την πιθανότητα λοιμώξεων στο εσωτερικό του αυτιού, ενώ το ενσωματωμένο LED UV-C έχει δοκιμαστεί για τη μείωση των βακτηρίων στο πλέγμα των ηχείων των ακουστικών κατά 99,9% σε μόλις πέντε λεπτά όταν φορτίζεται ενσύρματα ή ασύρματα.[2] Για επιπλέον υγιεινή, το νέο μοντέλο διαθέτει επίσης υποαλλεργικό gel ιατρικής ποιότητας για μείωση κινδύνου ερεθισμών του δέρματος στον ακουστικό πόρο.[3]

    Τα νέα ακουστικά της LG προσφέρουν πλέον μεγαλύτερη ευκολία χρήστη με ευρύτερη συμβατότητα, απλούστερη συνδεσιμότητα και μέγιστη ανθεκτικότητα. Τα LG FP8 μπορούν να συνδυάζονται γρήγορα και εύκολα με ένα ευρύ φάσμα συσκευών, όπως υπολογιστές με Windows και φορητούς υπολογιστές. Συνδέοντας τη θήκη σε smartphone, κονσόλα παιχνιδιών ή άλλη συμβατή συσκευή μέσω καλωδίου USB-C σε AUX, οι χρήστες μπορούν να βιώσουν πλήρη ελευθερία και ήχο χαμηλού λανθάνοντος χρόνου[4].

    Για μεγαλύτερη απόλαυση και εκτεταμένη ευκολία εν κινήσει, τα νέα ακουστικά της LG εγγυώνται εξαιρετική διάρκεια ζωής μπαταρίας, παρέχοντας έως και 10 ώρες χρόνο αναπαραγωγής μεταξύ των φορτίσεων για συνολικά 24 ώρες χρήσης όταν χρησιμοποιούνται με τη θήκη φόρτισης. Η γρήγορη φόρτιση πέντε λεπτών στη θήκη ισοδυναμεί με μια ολόκληρη ώρα ακρόασης, ιδανική για εκείνες τις στιγμές που ξεχάσετε να φορτίσετε το προηγούμενο βράδυ.

    Σε συνδυασμό με την εφαρμογή TONE Free, τα FP8 της LG προσφέρουν ακόμα περισσότερες δυνατότητες με πρόσβαση σε ισοσταθμιστή (equalizer), Ambient Sound Mode, προσαρμογή ελέγχου αφής και Εύρεση των ακουστικών για να εντοπίσετε το ακουστικό είτε σε περίπτωση που το έχετε χάσει είτε το έχετε τοποθετηθείτε σε λάθος θέση. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης LAB, όπου οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ειδικές ρυθμίσεις, όπως Whispering Mode και Game Mode.

    Η νέα σειρά LG TONE Free FP θα είναι διαθέσιμη το επόμενο διάστημα σε βασικές αγορές σε μια σειρά από εκλεπτυσμένα χρώματα, όπως το Charcoal Black και το Pearl White.

    *********

    Αποποίηση ευθυνών: Δεν αποτελεί ιατρική συσκευή, ούτε ενδείκνυται για χρήση ως ή για αντικατάσταση ιατρικής συσκευής. Η συσκευή ή οποιοδήποτε από τα μέρη της δεν προορίζεται ή υπονοείται για την πρόληψη ή τη θεραπεία οποιωνδήποτε καταστάσεων υγείας.

    [1] Συνεργασία με το Εργονομικό Εργαστήριο Τεχνολογίας Σχεδιασμού στο POSTECH, ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια επιστήμης και τεχνολογίας της Ασίας.

    [2] Ανεξάρτητες δοκιμές δείχνουν ότι η θήκη φόρτισης UVnano εξαλείφει το 99,9% των βακτηρίων Escherichia coli, Staphylococcus aureus και Klebsiella pneumonia στα ακουστικά εντός πέντε λεπτών κατά τη διάρκεια της φόρτισης. Η λειτουργία UV LED λειτουργεί μόνο κατά τη φόρτιση και η θήκη FP9 πρέπει να είναι συνδεδεμένη με εξωτερική πηγή τροφοδοσίας.

    [3] Το βασικό υλικό σε αφρό σιλικόνης πληροί τις απαιτήσεις ISO 10993 και USP Class VI.

    [4] Η δυνατότητα Plug & Wireless δεν είναι συμβατή με όλες τις κονσόλες παιχνιδιών.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles