15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η Olivia Williams θα ενσαρκώσει την Καμίλλα στην 5η σεζόν του “The Crown”

    Το “The Crown” χωρίς αμφιβολία αποτελεί μια από τις πιο αξιόλογες σειρές που έχουμε δει στο Netflix. Καθώς οι κύκλοι προχωρούν, οι πρωταγωνιστές εναλλάσσονται προκειμένου να υποδυθούν τα μέλη της βασιλικής οικογενείας σε διαφορετικές περιόδους της ζωής τους.

    Στην επερχόμενη σεζόν, η Καμίλλα και ο Κάρολος θα παίξουν κεντρικό ρόλο στη δράση. Πλέον έγινε γνωστή η ηθοποιός που θα ενσαρκώσει το “τρίτο πρόσωπο” στο γάμο της Νταϊάνα με τον πρίγκιπα της Ουαλίας. Πρόκειται για τη Βρετανίδα ηθοποιός Olivia Williams, η οποία σήμερα είναι 53 ετών και έχει πρωταγωνιστήσει σε αμέτρητες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Το 2020, η ηθοποιός συμπρωταγωνίστησε με την Ολίβια Κόλμαν στη βραβευμένη με Όσκαρ ταινία «The Father». Ωστόσο, δεν θα επανασυνδεθούν στη σειρά «The Crown».

    Σε φωτογραφίες από τα γυρίσματα του πέμπτου κύκλου του «The Crown», η Olivia Williams εμφανίζεται με πράσινη καμπαρντίνα σχεδόν πανομοιότυπη με εκείνη που φορούσε η Καμίλλα το 1995 και έχει το σήμα κατατεθέν στυλ μαλλιών της δούκισσας της Κορνουάλης.

    Στις αρχές του 1995, η Καμίλλα και ο σύζυγός της, Άντριου Πάρκερ Μπόουλς ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους. Το 1995 ήταν επίσης η χρονιά που η πριγκίπισσα Νταϊάνα έδωσε την περιβόητη συνέντευξή της στο Panorama του BBC, στην οποία μίλησε για την Καμίλλα και τον πρίγκιπα Κάρολο, λέγοντας: «Ήμασταν τρεις σε αυτόν τον γάμο, οπότε υπήρχε συνωστισμός».

     Διαβάστε επίσης:

    Οι ταινίες της εβδομάδας: Με αστυνομική περιπέτεια επιστρέφει ο Liam Neeson

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles