18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Η OnePlus ανακοίνωσε τη συγχώνευση της με την Oppo! Κεραυνός εν αιθρία ή… κάτι αναμενόμενο;

    Πέντε μήνες από την επίσημη ανακοίνωση που ήθελε την OnePlus και την Oppo να ενώνουν τις δυνάμεις τους, στον τομέα του R&D (με τις ομάδες τους να συνεργάζονται για τα μελλοντικά προϊόντα τους). Όμως όπως τελικά αποδείχθηκε αυτή ήταν η «αρχή», καθώς η OnePlus και η Oppo αποφάσισαν να συσφίξουν ακόμη περισσότερο τη σχέση τους, με τις δύο εταιρείες ουσιαστικά να προχωρούν στη συγχώνευση τους.

    Αν και η OnePlus θα εξακολουθήσει να λειτουργεί ανεξάρτητα, αυτή η συγχώνευση δεν θα πρέπει να μας προξενεί και ιδιαίτερη εντύπωση, καθώς εδώ και καιρό οι δύο κινεζικές εταιρείες συμπορεύονταν στον τομέα των B2B προϊόντων. H σχετική ανακοίνωση από την πλευρά της OnePlus αναφέρει χαρακτηριστικά ότι με αυτόν τον τρόπο και οι δύο εταιρείες θα έχουν στη διάθεση τους περισσότερους πόρους, έτσι ώστε να δημιουργήσουν ακόμη καλύτερα και πιο ποιοτικά προϊόντα για τους φανατικούς χρήστες της mobile τεχνολογίας. Παράλληλα, η συγκεκριμένη συνένωση θα προσφέρει ακόμη πιο ταχύτατα και πιο σταθερά software updates. Πάντως, όπως το βλέπουμε ο μέσος και πιο casual χρήστης, σίγουρα θα επωφεληθεί σημαντικά, καθώς οι δύο εταιρείες θα μπορούν νακυκλοφορήσουν πιο οικονομικά smartphones με το brand της OnePlus στο μέλλον.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles