20.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
More

    Η OnePlus διπλασιάζει την ταχύτητα γρήγορης φόρτισης με το Warp Charge 65

    Η OnePlus ανακοίνωσε σήμερα ότι η γρηγορότερη λύση φόρτισης που έχει βγάλει ποτέ, το Warp Charge 65, θα κάνει το ντεμπούτο του στο επερχόμενο flagship smartphone OnePlus 8T. Υπερδιπλασιάζοντας την ταχύτητα φόρτισης του προκατόχου του, το Warp Charge 65 είναι ικανό να φορτίσει πλήρως την μπαταρία 4500mAh του OnePlus 8T σε 39 λεπτά και σχεδόν το 58% σε μόλις 15 λεπτά.

    «Η διαδικασία φόρτισης πρέπει να είναι γρήγορη και απλή για να μην επιβαρύνει στο ελάχιστο την ψηφιακή σας ζωή» δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της OnePlus, Pete Lau. «Με στόχο την παροχή μιας γρήγορης και ομαλής flagship εμπειρίας, με το OnePlus 8T αλλάξαμε την προσέγγισή μας για γρήγορη φόρτιση. Η νέα τεχνολογία Warp Charge 65 θα συνεχίσει να αλλάζει τον τρόπο που σκέφτονται οι άνθρωποι σχετικά με τη φόρτιση».

    Το σύστημα διπλής μπαταρίας του Warp Charge 65 επιτρέπει στο OnePlus 8T να φορτίζει παραπάνω από δύο φορές πιο γρήγορα από το Warp Charge 30T. Με αυτή τη νέα ρύθμιση, και οι δύο μπαταρίες μπορούν να φορτίσουν ταυτόχρονα στα 30W και περισσότερο, ενώ δεν υπερθερμαίνονται ακόμη και όταν λειτουργεί το τηλέφωνο.

    Το καλώδιο τροφοδοσίας του OnePlus Warp Charge 65 έχει, επίσης, σχεδιαστεί για να προσφέρει υψηλή συμβατότητα με άλλες συσκευές. Διαθέτει σχεδίαση θύρας USB-C διπλού άκρου και υποστηρίζει όλα τα προηγούμενα πρωτόκολλα φόρτισης OnePlus. Υποστηρίζει επίσης φόρτιση PD έως 45W, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να κάνουν πιο λειτουργικές πολλές υποστηρικτές συσκευές, όπως φορητούς υπολογιστές ή tablet.

    Επιπρόσθετα, στο ήδη ασφαλές πλαίσιο chip, η OnePlus πρόσθεσε ένα επιπλέον τσιπ κρυπτογράφησης στο φορτιστή και το καλώδιο και 12 αισθητήρες θερμοκρασίας στο τηλέφωνο για να επιτρέψουν στις συσκευές OnePlus να φορτίζουν έξυπνα και αποτελεσματικά σε διαφορετικές καταστάσεις. Επιπλέον, ένα νέο σύστημα απαγωγής θερμότητας έχει συμπεριληφθεί στο OnePlus 8T για να διατηρήσει τη θερμοκρασία φόρτισης σε άνετο επίπεδο. Όλες αυτές οι λειτουργίες έχουν προστεθεί για να διασφαλιστεί ότι το Warp Charge 65 δεν είναι μόνο αστραπιαία γρήγορο, αλλά και ασφαλές στη χρήση ανά πάσα στιγμή.

    Το OnePlus 8T, μαζί με τη νέα τεχνολογία Warp Charge 65, θα λανσαριστεί επίσημα στις 14 Οκτωβρίου 2020.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles