18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η ώρα της διαρροής για τα high-end νέα Nokia

    Η Nokia έκανε την επίσημη πρεμιέρα της ξανά (με Android και 3310 αυτή τη φορά) και είδαμε και στη χώρα μας τα νέα κινητά σε πρώτη παρουσίαση. Κανένα από αυτά όμως προς το παρόν δεν είναι… high-end. Περιμένουμε κάποια ναυαρχίδα από την εταιρεία στην εποχή της HMD Global; Η απάντηση είναι ναι και το προωθητικό video που διέρρευσε ο γνωστός Evan Blass (και θα δούμε στο τέλος του θέματος) το αποδεικνύει.

    nok

    Δείχνει επερχόμενα high-end μοντέλα από την εταιρεία με κυρτές οθόνες και capacitive touch buttons στις πλευρές του home button που λέγεται ότι θα μπορούσε να φιλοξενήσει έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

    Nokia-Phone-with-dual-cameras

    Ένα από τα smartphones σε μπλε χρώμα έχει επίσης διπλή διάταξη κάμερας στο πίσω μέρος και η πλάτη του φαίνεται να είναι κατασκευασμένη από γυαλί ή κάποιου είδους ανακλαστική επιφάνεια, σύμφωνα με την εικόνα. Η άλλη συσκευή έχει μία μόνο κάμερα και φαίνεται να έχει ματ φινίρισμα. Τα τηλέφωνα έχουν επίσης μεταλλικό σκελετό και πιθανότατα θα έρθουν με unibody σχεδιασμό παρόμοιο με άλλα πρόσφατα smartphones της Nokia.

    Nokia-Phone-leak

    Δε γνωρίζουμε ακόμη τις ονομασίες τους, όμως το μοντέλο με τις διπλές κάμερες θα μπορούσε να είναι το Nokia 9 και το άλλο το Nokia 7 ή το Nokia 8. Σίγουρα θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτά τα smartphones σύντομα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles