22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    H Pamela Anderson “έκλεισε” στο καστ του Baywatch!

    Κατά βάθος το περιμέναμε όλοι μας έτσι δεν είναι; Ο Dwayne Johnson ανακοίνωσε σήμερα με μεγάλη του χαρά πως η Pamela Anderson, το σύμβολο κάθε παραλίας στον κόσμο που διαθέτει ναυαγοσώστη, θα είναι στο καστ της ταινίας της Paramount Pictures, Baywatch.

    baywatchheade

    “Σύστησε στον κόσμο την ‘CJ Parker’ και έγινε ένας από τους πιο εμβληματικούς χαρακτήρες μίας ολόκληρης γενιάς, για το πιο επιτυχημένο τηλεοπτικό show όλων των εποχών” θα πει ο Johnson που φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να ποζάρει με την περίφημη ξανθιά και να την καλωσορίσει στο #BAYWATCH καστ. Όπως πρόσθεσε δεν θα μπορούσε να γίνει η ταινία χωρίς εκείνη και η αλήθεια είναι πως τώρα θα την δουν πολλές χιλιάδες περισσότεροι θεατές!
    Η Anderson θα συναντηθεί ξανά με τον David Hasselhoff για να τρέξουν ξανά στις παραλίες στο ανανεωμένο, κινηματογραφικό look του Baywatch, δίπλα στους Zac Efron, Alexandra Daddario, Kelly Rohrbach, Ilfenesh Hadera, Priyanka Chopra, Hannibal Buress, Belinda Peregrín, Izabel Goulart και Charlotte McKinney.
    Τα σενάρια πάνε κι έρχονται αλλά προς το παρόν ισχύει αυτό που έχει γράψει το δίδυμο του Friday the 13th (!), Damian Shannon και Mark Swift. Ο Seth Gordon θα σκηνοθετήσει το φιλμ που θα καταφθάσει στις 19 Μαίου του 2017.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles