20.7 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Η πατέντα που “ξυπνάει” τις φήμες ριζικών αλλαγών στο Samsung Galaxy S5

    H Samsung αναφέρει ότι το design των smartphones της είναι “εμπνευσμένο από τη φύση”, ωστόσο δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν τη σχεδίαση τους “βαρετή”, θεωρώντας ότι έχει έρθει ο καιρός για μία ανανέωση των Κορεατών σ’ αυτό τον τομέα.

    Να, λοιπόν, που ίσως έχουμε σύντομα μία ριζική αλλαγή, αν λάβουμε υπόψη μία πατέντα που κατέθεσε η εταιρεία και “δείχνει” ένα εντελώς ανανεωμένο σχεδιαστικό concept.

    Οι εικόνες, που έφερε στη δημοσιότητα το Patent Bolt, δείχνουν ένα “τετραγωνισμένο” design, το οποίο διαφοροποιείται αρκετά από αυτά που έχουμε δει έως τώρα από τη Samsung. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι παραπέμπει, μάλιστα, περισσότερο σε σχέδια της HTC ή της Sony, παρά σε ό,τι έχουμε από τους Κορεάτες, έχει ωστόσο το ξεχωριστό ενδιαφέρον του.

    samsung-new-design-patent

    Η Samsung κατέθεσε αίτηση για τις πατέντες αυτές το 2012 στις ΗΠΑ και το 2011 στη Νότια Κορέα, επομένως δεν πρόκειται για ένα νέο concept και δε γνωρίζουμε αν θα το δούμε σε κάποιο smartphone, ωστόσο μας δίνει μία ένδειξη ότι η εταιρεία έχει και άλλες ιδέες πάνω στη σχεδίαση των συσκευών της.

    Πώς σας φαίνεται η εν λόγω σχεδίαση, αλήθεια; Θα θέλατε να την αξιοποιήσει η Samsung σε κάποιο επόμενο μοντέλο της, π.χ. το Galaxy S5;

    Κάποιοι φαίνεται να ενθουσιάζονται από τώρα με την ιδέα, συνδυάζοντας στο μυαλό τους ένα ανανεωμένο design με τις φήμες για χρήση πλαίσιου αλουμινίου στη νέα “ναυαρχίδα” της Samsung για πρώτη φορά. Λέτε να έχουμε τόσο ριζικές αλλαγές στο “Next Galaxy”;

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles