20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η πατέντα της Google που μπορεί να φέρει οπίσθιο πάνελ αφής στο επόμενο Pixel!

    H Google έχει λάβει έγκριση πατέντας για ένα χαρακτηριστικό που θα μπορούσε να επιτρέψει στα μελλοντικά μοντέλα Pixel να διαθέτουν μία ευαίσθητη στην αφή επιφάνεια στο πίσω κάλυμμα της συσκευής. Μία πατέντ που βέβαια θα μπορύσε να διαθέσει και σε άλλους κατασκευαστές. 

    pixel-phones

    Όπως γράφει η σχετική αίτηση της εταιρείας: “Θα ήταν επωφελές να έχουμε μία βελτιωμένη επιφάνεια αφής που θα προσφέρει πρόσθετους τρόπους λειτουργίας”. Αυτή η οπίσθια επιφάνεια αφής μπορεί να χειριστεί πολλές διαφορετικές λειτουργίες, ανάλογα με την εφαρμογή ή τη λειτουργία που έχει ανοίξει ο χρήστης. Για παράδειγμα, αν μια εφαρμογή μουσικής είναι ανοιχτή, το οπίσθιο touchpad θα ελέγχει την ένταση της μουσικής. Ή εάν το πρόγραμμα περιήγησης βρίσκεται σε χρήση, θα μπορούσε να επιτρέψει στο χρήστη να κάνει zoom in και out ή να μετακινηθεί μέσα σε ιστοσελίδες, χωρίς να χρειαστεί να αγγίξει την οθόνη.

    Θα μπορούσε επίσης να επιτρέψει στο χρήστη, μέσω συγκεκριμένων gestures, να ανοίγει εφαρμογές, να ενεργοποιεί ή να απενεργοποιεί χαρακτηριστικά κ.ο.κ.

    patpending

    Η Google υπέβαλε αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σχεδόν πριν από ένα χρόνο και η USPTO το δημοσίευσε την προηγούμενη εβδομάδα. Φυσικά, δεν είμαστε σίγουροι ότι η πατέντα θα βρει το δρόμο της σε ένα Google Pixel ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή, όμως έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles