16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η Peta Holdings Ltd εξαγόρασε την Cocoon Creations Services Ltd

    Στην εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της Cocoon Creations Services Ltd, προχώρησε η Peta Holdings Ltd. Με την κίνηση αυτή ο Ομιλος εταιρειών της Peta Holdings Ltd προσθέτει στο χαρτοφυλάκιο της εξειδικευμένες υπηρεσίες τεχνολογίας και λογισμικού, με απώτερο σκοπό την εμπλοκή του Ομίλου στον τομέα των ψηφιακών υπηρεσιών και τον ψηφιακό μετασχηματισμό του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

    Η Cocoon Creations Services Ltd, είναι μια πολυβραβευμένη εταιρεία με δεκαετή εξειδίκευση στις συμβουλευτικές υπηρεσίες, τον σχεδιασμό και τη δημιουργία εξειδικευμένων λύσεων λογισμικού για φορητές συσκευές και το διαδίκτυο με ιδιαίτερη στόχευση στον ψηφιακό μετασχηματισμό εταιρειών. Συνεργάστηκε με διεθνείς εταιρείες παγκόσμιας εμβέλειας σε 13 χώρες, όπως Deloitte, Metlife, Nespresso, Marcus Evans, καθώς και Κυπριακούς οργανισμούς όπως η Primetel, Photiades Breweries, JCC και ΡΙΚ.

    Η Peta Holdings Ltd κατέχει στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείες με ένα μεγάλο φάσμα υπηρεσιών και προϊόντων, όπως εμπορία πετρελαιοειδών (Staroil Cyprus),παραγωγή και εμπορία πλαστικά ειδών (Peta Plastics), παραγωγή και εμπορία Πινέλων και Ρολών Βαφής (Peta Trading and Cypriot Jordanian Co.) και η εκμετάλλευση ακινήτων (Peta Estates).

    Ο κ. Μιχάλης Στρούθος, Co-Founder & CEO της Cocoon Creations ανάφερε: «Είναι με μεγάλη χαρά που η οικογένεια της Cocoon Creations γίνεται μέρος της οικογένειας της Peta Holdings Ltd. Οι υπηρεσίες τεχνολογίας είναι ένας συνεχώς εξελισσόμενος κλάδος και η συγκεκριμένη επένδυση θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνέργειες και θα δώσει την κατάλληλη δυναμική για να φτάσει η Cocoon Creations σε νέα ύψη».

    Ο κ. Γιώργος Πέτρου, Εκτελεστικός Διευθυντής της Peta Holdings Ltd ανάφερε: «Με ενθουσιασμό καλωσορίζουμε στον Όμιλο Eταιρειών της PETA HOLDINGS την Cocoon Creations. Μια Βραβευμένη Εταιρεία στον Τομέα της Πληροφορικής με μακρόχρονη πείρα και γνώσεις για να στηρίξει Προοδευτικές Εταιρείες και Οργανισμούς».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles