18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η πιο «cool» Αστυνομία περιπολεί στο Τόκιο!

    Συνοικία ΑκιχαμπάραΤόκιοΙαπωνία. Περιφραστικά γνωστή και ως η «καρδιά» του anime, ο πυρήνας του manga, ο Παράδεισος του otaku, το παγκόσμιο κέντρο πώλησης ηλεκτρονικών συσκευών και λοιπών gadgets. Γνωστή παγκοσμίως για όλα τα παραπάνω, η«Ακίμπα», όπως την αποκαλούν οι ντόπιοι, έχει αποδεχθεί πλήρως την κληρονομία και τον ρόλο της στην ιαπωνική και την παγκόσμια σύγχρονη ποπ κουλτούρα (μην τυχόν και πας στο Τόκιο και δεν περάσεις μια βόλτα από ‘κείθε).

    Και επειδή οι Ιάπωνες δεν είναι τίποτα οπισθοδρομικές κομπλεξάρες, ρίξε μια ματιά στην εμφάνιση των περιπολικών που τριγυρνούν στους δρόμους της Ακιχαμπάρα! Θα σε στέλναμε στο blog που πρωτοβρήκαμε την είδηση αλλά ανάθεμα κι αν θα καταλάβαινες το παραμικρό…

    Ενημέρωση: Κι όμως φίλε αναγνώστη, την πατήσαμε! Οι Γιαπωνέζοι μας «την έκαναν» και το δημοσίευμα που με τόσο κόπο ανακαλύψαμε, απεδείχθη μια ευφάνταστη Πρωταπριλιάτικη φάρσα! Πετυχημένη, αν σκεφτείς ότι μας έπιασε κορόιδα… Ευχαριστούμε τον τρισμέγιστο (και τέρας παρατηρητικότητας, όπως απεδείχθη), Alex Tziallas που πήρε χαμπάρι την πλάκα των Ιαπώνων!

     

    Πηγή & gallery: gameslife

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles