21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Η πιο «plus» mobile εφαρμογή που θα απογειώσει τις αγορές σας!

    Όλοι γνωρίζουμε ότι ένα smartphone αποτελεί ένα χρήσιμο “πολυεργαλείο” τεχνολογίας, το οποίο εδώ και χρόνια έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουμε, διασκεδάζουμε, φωτογραφίζουμε και επικοινωνούμε. Αναμφίβολα, μια mobile συσκευή είναι απαραίτητη σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας μας και πλέον δεν αποτελεί μόνο μια προέκταση του χεριού μας, αλλά και του ίδιου μας του εαυτού. Επιλέγοντας μέσα από τα χιλιάδες mobile applications που προσφέρονται είτε μέσω του λειτουργικού Android, είτε μέσω του iOS, η ζωή μας γίνεται ευκολότερη και συγχρόνως πιο συναρπαστική. Μια mobile εφαρμογή πολλές φορές μπορεί να λειτουργήσει ως ένα μέσο αλληλοεπίδρασης, προσφέροντας μια ξεχωριστή δυναμική στον χρήστη της. Αυτή τη δυναμική είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα μέσω του νέου καινοτόμου προγράμματος πιστότητας Lidl Plus

    Πρόσφατα, η Lidl Ελλάς σχεδίασε το Lidl Plus που ανταμείβει πραγματικά τους πελάτες και διαφοροποιείται σημαντικά από τα προγράμματα επιβράβευσης του ανταγωνισμού. Ξεχάστε λοιπόν τους πόντους ή τις πλαστικές κάρτες που είναι τόσο πολύ… old-school και ετοιμαστείτε να μπείτε στην digital εποχή με το Lidl Plus, ένα mobile app που κάνει κάθε πελάτη της να βγαίνει διπλά και… τριπλά κερδισμένος. Πρόκειται για ένα εκπληκτικό δωρεάν mobile app (για iOS και Android συσκευές), το οποίο θα κάνει τις αγορές σας ακόμη πιο ελκυστικές, καθώς το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα smartphone! Άλλωστε από τη στιγμή που σήμερα ένα smartphone αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, η Lidl Ελλάς δεν θα μπορούσε να μείνει πίσω από τις εξελίξεις.

     

    Εγκαθιστώντας το καινοτόμο Lidl Plus «ξεκλειδώνεται» ένας νέος κόσμος πλεονεκτημάτων για κάθε πελάτη των Lidl, μέσω ενός πολύ εύχρηστου και κατανοητού User Interface. Με το Lidl Plus ο εγγεγραμμένος χρήστης είναι σε θέση να παρακολουθεί κάθε ώρα και στιγμή τις συναλλαγές που πραγματοποιεί στα Lidl, εξοικονομώντας χρήματα, ενώ παράλληλα η εφαρμογή του προσφέρει εκπτωτικά κουπόνια σε αγαπημένα προϊόντα, όπως και τη διασκεδαστική λειτουργία «Ξύνεις Κερδίζεις» για περισσότερη εξοικονόμηση. Παράλληλα, δίνει στον πελάτη τη δυνατότητα να παρακολουθεί ανά πάσα στιγμή τις συναλλαγές και το ποσό που εξοικονομεί μέσω των ηλεκτρονικών αντιγράφων αγορών και της επισκόπησης αγορών, εντός της εφαρμογής, και επιπλέον παρέχει πρόσβαση στα ψηφιακά φυλλάδια της Lidl Ελλάς. Τέλος, θα ανανεώνεται συνεχώς με νέες δυνατότητες και περιεχόμενο και περισσότερα χαρακτηριστικά, για επιπλέον, ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Με το Lidl Plus οι πελάτες θα επωφελούνται μελλοντικά από μια ποικιλία υπηρεσιών, προσαρμοσμένων στις ανάγκες τους. Αυτό περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, προσωποποιημένες προσφορές, συμμετοχή σε διαγωνισμούς, εκπτώσεις και ειδικές προωθητικές ενέργειες.

    Μάλιστα, μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι το εν λόγω app μέσα σε λίγες μέρες από το launch του, κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση στην κατηγορία «Κορυφαίες Εφαρμογές» τόσο στο App Store όσο και στο Google Play. Πρόσφατα, είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε και να γνωρίσουμε καλύτερα αυτή την πολύ χρήσιμη εφαρμογή και δεν σας κρύβουμε ότι μείναμε απόλυτα ενθουσιασμένοι! Για πάμε όμως να την δούμε και πιο αναλυτικά…

    Η ευκολία χειρισμού στο επίκεντρο!

    To Lidl Plus σχεδιάστηκε ειδικά με γνώμονα την ευκολία χρήσης, καθώς με ελάχιστες κινήσεις και κόπο μπορείτε να απολαύσετε τα οφέλη που σας προσφέρει. Συνδεθείτε στο Play Store της Google (εάν χρησιμοποιείτε κινητό Android) ή στο App Store της Apple (εάν διαθέτετε iPhone) κάντε ένα search με την ονομασία της εφαρμογής και μόλις πατήσετε στο Install, μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα η εφαρμογή θα έχει εγκατασταθεί στη συσκευή σας.

    Εκκινώντας την εφαρμογή θα πρέπει να δώσετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, e-mail για την επιβεβαίωση του account, ημ/νία γέννησης, φύλο, διεύθυνση και TK, αριθμό τηλεφώνου) κι έτσι να δημιουργήσετε το δικό σας προσωποποιημένο Lidl λογαριασμό (με αυτόν τον τρόπο όποτε συνδέεστε θα έχει πλήρη πρόσβαση σε όλα τα οφέλη του προγράμματος πιστότητας). Για να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας θα πρέπει απλώς να πραγματοποιήσετε την επαλήθευση του λογαριασμού σας, μέσω ενός εξαψήφιου κωδικού που θα σας σταλεί σε μερικά λεπτά.

    Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, το αμέσως επόμενο βήμα που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε το κατάστημα Lidl που βρίσκεται πλησιέστερα σε εσάς ή στο οποίο συνηθίζετε να πραγματοποιείτε τα ψώνια σας και αμέσως μετά θα είστε έτοιμοι για να αρχίσετε την περιήγηση σας στον εκπληκτικό κόσμο του Lidl Plus. Όπως θα διαπιστώσετε, η εφαρμογή χωρίζεται σε τρεις διακριτές κατηγορίες, στα “Κουπόνια”, τα οποία μπορείτε να ενεργοποιήσετε από την άνεση του σπιτιού σας, στην κατηγορία “Φυλλάδια”, μέσω των οποίων μπορείτε να ενημερωθείτε για τις προωθητικές ενέργειες της Lidl Ελλάς, ενώ στα “Aντίγραφα αγορών” σας δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθείτε ανά πάσα στιγμή τις συναλλαγές και το ποσό που εξοικονομείτε μέσω των ηλεκτρονικών αντιγράφων αγορών εντός της εφαρμογής. Επιπλέον προσφέρει και μια νότα διασκέδασης μέσω της λειτουργίας «Ξύνεις Κερδίζεις».

    .

    Το περιβάλλον της εφαρμογής βασίζεται στην ευκολία χρήσης, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η εφαρμογή δημιουργεί μια προσωπική ψηφιακή κάρτα, την οποία θα πρέπει να περάσετε με το κινητό σας από το ειδικό scanner που υπάρχει στο ταμείο εξαργυρώνοντας έτσι τις προσφορές με την ολοκλήρωση της αγοράς σας. H συνολική εμπειρία που αποκομίσαμε χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Lidl Plus είναι ότι αποτελεί την επιτομή του εύχρηστου User Interface!

    Το κατεβάζεις και… κερδίζεις!

    H εφαρμογή Lidl Plus είναι απλώς «must-have», καθώς βάζει κάθε πελάτη των Lidl σε ένα νέο διαφορετικό digital κόσμο, απογειώνοντας κυριολεκτικά τις αγορές τους! Δοκιμάζοντας το μας έπεισε και είμαστε βέβαιοι ότι θα πείσει και εσάς… Κατεβάστε τo και… κερδίστε!  

    Androidhttps://bit.ly/3kBNILQ

    iOS: https://apple.co/3ktzVqO

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles