23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Η πιο τρελή… soundbar ever! Κοστίζει 12.000$ και είναι κατασκευασμένη από την εξάτμιση μιας Porsche 992 GT3!

    Πόσα χρήματα θα πληρώνατε για μια ποιοτική και ισχυρή soundbar; Οι πιο “large μπορεί να δίνανε και ένα ποσό κοντά στα… 1000 ευρώ. Ωστόσο, υπάρχει και η περίπτωση μιας limited soundbar με την σφραγίδα της Porsche, η οποία νομίζουμε ότι βάζει κάτω (τουλάχιστον σε επίπεδο τιμής) ακόμη και τις πιο ακριβές high-fidelity ηχόμπαρες που κυκλοφορούν! Συγκεκριμένα, η Porsche Design (PD) 911 Soundbar 2.0 Pro είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση, καθώς έχει σχεδιαστεί με βάση το σύστημα εξάτμισης της Porsche 992 GT3! Όπως μπορείτε να φανταστείτε… δεν πρόκειται για μια οποιαδήποτε (τυχαία) soundbar, για αυτό και κοστίζει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 12.000$!

    Ναι, δεν σας γελούν τα μάτια σας και δεν πρόκειται για τυπογραφικό λάθος, καθώς εάν ανήκετε σε εκείνους που δεν χρειάζονται το «καλάθι του νοικοκυριού» για να βγάλετε το μήνα και εάν έχετε στο λογαριασμό σας στην τράπεζα εξαψήφια νούμερα, τότε νομίζουμε ότι η συγκεκριμένη soundbar μπορεί και να αποτελέσει ένα εξαιρετικό διακοσμητικό αντικείμενο στο σαλόνι σας (ελπίζουμε η εφορία να μην παρακολουθεί αυτό το άρθρο). Η συγκεκριμένη ηχόμπαρα τοποθετείται στον τοίχο και όπως μπορείτε να φανταστείτε προσφέρει state-of-the art audio specs.

    Με ισχύ στα 300W (χρησιμοποιεί ένα 2.1.2 virtual channel configuration), ενώ είναι συμβατό με Dolby Atmos και DTS-HD. Παράλληλα, διαθέτει 4K συμβατές HDMI θύρες, υποστηρίζει Wi-Fi και Apple AirPlay 2, ενώ έρχεται με ενσωματωμένο Chromecast, Spotify Connect και Bluetooth 5.0. Φυσικά, από τη στιγμή που πρόκειται για μια soundbar που είναι ουσιαστικά μια διαμορφωμένη… εξάτμιση «ζυγίζει» 65 ολόκληρα κιλά (για αυτό ο τοίχος σας θα πρέπει να αντέχει, αν και θα υπάρχει και η δυνατότητα εγκατάστασης μέσω ενός ειδικού stand).

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles