15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η Πλατφόρμα Netcast Zone συνεργάζεται με την Εpic

    Μια νέα συνεργασία για την παροχή υπέρ υψηλών ταχυτήτων 5G που θα αξιοποιηθούν στις παραγωγές των new digital streaming περιεχομένων του Netcast Zone ανακοίνωσε η Epic. Με την ενίσχυση ταχυτήτων 5G στη δημιουργία περιεχομένου αναμένεται να σημειωθούν τεράστια άλματα, αφού θα μπορούν να γίνουν παραγωγές, συνεντεύξεις, καλύψεις θεμάτων, συζητήσεις εξ αποστάσεως με άτομα που βρίσκονται σε διαφορετική γεωγραφική τοποθεσία ζωντανά, με το uploading και streaming να είναι απόλυτα συγχρονισμένα.

    Αναφερόμενος στη συνεργασία με την Epic, ο Γιάννος Τραν Business Development του Netcast Zone, δήλωσε: «Στο Netcast Zone παραμένουμε κοντά στις τελευταίες εξελίξεις και στις πιο πρόσφατες τάσεις ώστε να μπορούμε να πιάνουμε τον παλμό της κοινωνίας και να μιλάμε για τα θέματα που ενδιαφέρουν πραγματικά τον καθένα. H συνεργασία με την Epic ανοίγει ένα κόσμο ευκαιριών και δυνατοτήτων για την πλατφόρμα μας αφού με το Epic 5G η επεξεργασία του περιεχομένου γίνεται με μεγαλύτερη ταχύτητα, ευκρίνεια, ακρίβεια. Η ποιότητα της εικόνας και του ήχου εκτοξεύονται, για να προσφέρουμε στο κοινό μας αναβαθμισμένη εμπειρία. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με το πολυβραβευμένο δίκτυο της Epic και μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα: ότι με την τεχνολογία, την καινοτομία και την πρόσβαση ο κόσμος μας γίνεται καλύτερος».

    Σημειώνεται ότι το Netcast Zone, είναι τo πρώτο podcast κανάλι στην Κύπρο που έκανε την εμφάνισή του πριν από τρία χρόνια. Αξιοποιώντας τις μεγάλες δυνατότητες των δικτύων πέμπτης γενιάς, συνεχίζει πλέον δυναμικά την πορεία του.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles