13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Η ποιότητα ήχου συναντά την άνεση στα πρώτα ελαφριά Philips ακουστικά gaming!

    Τα ακουστικά είναι από τα περιφερειακά που πραγματικά μπορούν να κάνουν τη διαφορά, αν και αρκετοί ενδέχεται να μην εκτιμούν το ρόλο τους: ο άνετος και καθαρός ήχος μπορεί να ενισχύσει την εργασία και την ψυχαγωγία, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσεων και μεγάλων περιόδων παιχνιδιού. Σήμερα, το gaming έχει γίνει τόσο περίπλοκο και συναρπαστικό που το gaming set-up μπορεί να αποτελεί  ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Το φιλτράρισμα του ήχου απευθείας στα αυτιά, και η παροχή μικροφώνου για επικοινωνία εντός παιχνιδιού προσφέρει ξεκάθαρα οφέλη στα παιχνίδια Battle Royal, Action RPG και MMORPG.

    Η συνεχής εστίαση στην κάλυψη των αναγκών των καταναλωτών, σε συνδυασμό με την εκτεταμένη τεχνική εξειδίκευση, οδήγησε στην κυκλοφορία της πρώτης σειράς ακουστικών gaming στο χαρτοφυλάκιο της Philips Gaming. Ο ελαφρύς σχεδιασμός πάνω από το αυτί, η ρυθμιζόμενη στεφάνη κεφαλής και τα μαλακά μαξιλάρια εξασφαλίζουν μια βέλτιστη εφαρμογή και μεγάλη άνεση σε δύο διαφορετικά μοντέλα: Philips TAGH301BL και Philips TAGH401BL.

    “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τα πρώτα μας περιφερειακά gaming”, σχολιάζει ο César Acosta, Product Manager της MMD για την περιοχή της ΕΕ. “Πιστεύουμε πραγματικά ότι υπάρχει μέσα στους περισσότερους από εμάς ένας gamer και θέλουμε να παρέχουμε σε κάθε πελάτη μας ακουστικά που μπορούν να ενισχύσουν οποιοδήποτε gaming session όπως κάνουν ήδη οι οθόνες μας, με ποιότητα και άνεση”.

    Philips TAGH301BL: Συναρπαστικός ήχος και άνεση σε ένα ελαφρύ πακέτο

    Τα Philips TAGH301BL είναι ένα βασικό σετ ενσύρματων ακουστικών, που χαρακτηρίζεται  από μια μοναδική κατασκευή στεφάνης η οποία παρέχει εξατομικευμένη και άνετη εφαρμογή. Εκτός από τη ρύθμιση του ύψους, προσφέρει μεγαλύτερη άνεση χάρη στα μαλακά εσωτερικά μαξιλάρια και στις θήκες αυτιού PU με δροσερή αίσθηση. Και με βάρος μόλις 211 γραμμάρια, είναι ευχάριστα ελαφριά!

    Για εύκολη και άνετη χρήση, τα ακουστικα διαθέτουν καλώδιο 1,8 μέτρων με γενική υποδοχή 3,5 χιλ. και το εύκολα προσβάσιμο τηλεχειριστήριο πολλαπλών λειτουργιών (με διακόπτη σίγασης) και το καθαρό μικρόφωνο ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των παικτών όσο και των επαγγελματιών, προσφέροντάς τους παραγωγικές και άνετες διαδικτυακές συνομιλίες.

    Ο οδηγός ηχείου 40 μμ. από νεοδύμιο παρέχει ήχο χωρίς ακουστική παραμόρφωση, ενώ εξασφαλίζει καθαρό και πλούσιο ήχο, με έντονα μπάσα. Η κλειστή σχεδίαση προσφέρει εξαιρετική ηχομόνωση για να απολαμβάνετε κάθε λεπτομέρεια. Η ηχομόνωση είναι απαραίτητη εάν παίζετε σε ένα θορυβώδες περιβάλλον, για να συγκεντρώνεστε πλήρως σε αυτό που κάνετε παρά τους περισπασμούς.

    Philips TAGH401BL: Ο καθηλωτικός ήχος 3D συναντά την άνεση και τη λειτουργικότητα

    Τα ακουστικά Philips TAGH401BL είναι ένα βήμα πάνω για τους παίκτες. Η επαγγελματική και σεβαστή τεχνολογία ήχου Dirac HD / 3D παρέχει μια εντυπωσιακή αναβάθμιση της ποιότητας του ήχου με ακριβή χωρική τοποθέτηση για μια φυσική και διαφανή εμπειρία ήχου. Αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη για χρήστες υπολογιστών με Windows, οι οποίοι μπορούν να διαχειριστούν την τεχνολογία 3D και HD απευθείας από τα ενσωματωμένα στοιχεία ελέγχου μετά την εγκατάσταση. Αυτά τα ηχεία με ισορροπία ακριβείας, μπορούν να βοηθήσουν σε πολλά παιχνίδια, για να διασφαλίσουν ότι δεν θα εκπλαγείτε ποτέ από κανέναν αντίπαλο.

    “Οι λύσεις Dirac δίνουν νέα πνοή ζωής και λεπτομέρειας στην εμπειρία του παιχνιδιού. Ήχοι που είχαν χαθεί παλαιότερα τώρα είναι παρόντες και τοποθετούνται με ακρίβεια γύρω από τον παίκτη σαν να είναι στην πραγματική ζωή,” δήλωσε ο Lars Isaksson, Dirac VP της Headphone & Streaming Audio. “Με τη συνεργασία μας για τη δημιουργία των Philips ακουστικών gaming, προσφέρουμε στους καταναλωτές το ρεαλισμό και τη βύθιση που κάνει τη διαφορά μεταξύ μιας συνηθισμένης και μιας εξαιρετικής εμπειρίας παιχνιδιού. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με την MMD για να ξεπεράσουμε τα όρια του ήχου στο gaming.”

    Με βάρος μόλις 250 γραμμάρια, διαθέτει ρυθμιζόμενη στεφάνη κεφαλής για βέλτιστη εφαρμογή και άνεση μεγάλης διάρκειας χάρη στη ρύθμιση του ύψους, τα μαλακά μαξιλάρια και τις θήκες αυτιού αφρού μνήμης PU με δροσερή αίσθηση. Ο σχεδιασμός διαθέτει ένα λευκό φως σε κάθε πλευρά και επιτρέπει επίσης συμπαγή αναδίπλωση από όλες τις πλευρές.

    Το καλώδιο 2,5 μέτρων τελειώνει με ένα βύσμα USB 2.0 για διαισθητική συνδεσιμότητα και υψηλής ταχύτητας μεταφορά δεδομένων ενώ διαθέτει και ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο για ρύθμιση της έντασης του ηχείου και σίγαση μικροφώνου. Μέσω του ενσωματωμένου ελέγχου μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε ήχος surround μεταξύ στερεοφωνικών, τρισδιάστατων και HD. Δεν χρειάζεται πλέον να βάζετε ή να βγάζετε τη σίγαση κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών καθώς θα είστε πάντα έτοιμοι να επικοινωνήσετε με τους συμπαίκτες σας. Ούτε ξαφνικές δυνατές περικοπές, αφού θα μπορείτε να ρυθμίσετε αμέσως την ένταση.

    Τα Philips TAGH301BL και Philips TAGH401BL θα είναι διαθέσιμα από τον Αύγουστο του 2021 στην προτεινόμενη τιμή λιανικής των 37,90 € και 59,90 € αντίστοιχα.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles