19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Οι πωλήσεις του smartwatch της Tag Heuer ξεπερνούν κάθε προσδοκία!

    Όταν η Tag Heuer κυκλοφόρησε το Connected smartwatch της στα 1.500$ αρκετοί ήταν εκείνοι που έλεγαν ότι παρά το γνωστό brand που το έφερε, δεν θα τα πήγαινε καλά στην αγορά. Η αλήθεια είναι ότι οι παραπάνω ισχυρισμοί είχαν κάποια λογική βάση, καθώς τα περισσότερα mainstream smartwatches δύσκολα ξεπερνούν το όριο των 500$. Ωστόσο, τελικά το προϊόν της Tag Heuer  διέψευσε τους πάντες, καθώς οι πωλήσεις του Connected  smartwatch ξεπέρασαν κάθε προσδοκία!

    Tag Heuer Connected 2

    Συγκεκριμένα, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο CEO της Tag Heuer, Jean Claude Biver, οι πωλήσεις του Connected smartwatch έπιασαν τις 56.000 units μέσα σε ένα χρονικό διάστημα 14 μηνών. Το παραπάνω νούμερο είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που αρχικά είχαν υπολογίσει οι υπεύθυνοι της γνωστής εταιρείας, καθώς ο αρχικός στόχος ήταν οι 20.000 μονάδες. Προφανώς η μεγάλη αποδοχή που είχε το Connected smartwatch ώθησε την Tag Heuer να προχωρήσει στην δημιουργία μίας ακόμη συσκευής, η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί τον προσεχή Μάιο  και αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι θα “φοράει” λειτουργικό Android Wear 2.0. Οι υπεύθυνοι της Tag Heuer ύστερα από την μεγάλη επιτυχία του Connected smartwatch βάζουν τον πήχη πολύ ψηλότερα θεωρώντας ότι το νέο τους έξυπνο ρολόι μπορεί να πιάσει και τις 150.000 σε πωλήσεις! Για να δούμε εάν θα έχει την ίδια επιτυχία με την πρώτη τους απόπειρα στον κόσμο των wearables.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles