17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η PRIORITY επεκτείνει την επιχειρηματική της δραστηριότητα στην Κύπρο

    priority

    Tην επιχειρηματική της δραστηριότητα στην Κύπρο επεκτείνει η ελληνική εταιρεία PRIORITY, που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη, εφαρμογή και αυτοματοποίηση εταιρικών διαδικασιών με βάση τα διεθνή πρότυπα ISO και τις βέλτιστες πρακτικές, καθώς και στην παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών.

    Με την επέκταση της παρουσίας της και το άνοιγμα των νέων της γραφείων στη Λευκωσία, η PRIORITY επιδιώκει να εξυπηρετεί αμεσότερα τους πελάτες της στην Κύπρο και παράλληλα να αναπτύξει όλα τα πεδία των υπηρεσιών της, με μεγαλύτερη στόχευση στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα ασφάλειας πληροφοριών, προστασίας προσωπικών δεδομένων, επιχειρησιακής συνέχειας και ανθεκτικότητας, διαχείρισης υπηρεσιών πληροφορικής, εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και εταιρικής διακυβέρνησης.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η PRIORITY – έχει οδηγήσει πολλές ελληνικές επιχειρήσεις (>1000) σε πιστοποιήσεις ISO – θα παρέχει στην κυπριακή αγορά την μεγάλη εμπειρία της στους τομείς της ποιότητας, της ασφάλειας τροφίμων, της διαπίστευσης, της περιβαλλοντικής και ενεργειακής διαχείρισης και της ασφάλειας. Επίσης, πέραν των συμβουλευτικών υπηρεσιών, η PRIORITY παρέχει μονοεπιχειρησιακά και πολυεπειχειρησιακά σεμινάρια για τις ανάγκες των οποίων  ανέπτυξε και διαθέτει εξειδικευμένα λογισμικά για την αυτοματοποίηση κρίσιμων εταιρικών διαδικασιών.

    Επικεφαλής των καινούργιων γραφείων της εταιρείας στη Λευκωσία τέθηκε ο κ. Αντώνης  Χατζηπαντελή, στέλεχος με μακρά εμπειρία και εξειδίκευση στο στρατηγικό μάρκετινγκ και τη διαχείριση των πωλήσεων για πολυεθνικά brands.

    Σημειώνεται ότι η PRIORITY ξεκίνησε τις δραστηριότητες της το 1995, και μέχρι σήμερα έχει υλοποιήσει επιτυχώς περισσότερα από 4.000 συμβουλευτικά έργα σε 1.300 εταιρείες, (σ.σ. από τις 100 κορυφαίες επιχειρήσεις βάσει της Forbes Greek List οι 47 είναι πελάτες της), και απασχολεί περισσότερα από 50 στελέχη σε Ελλάδα και Κύπρο.

    Στο πελατολόγιο της  εταιρείας, συμπεριλαμβάνονται ονόματα όπως: Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Bank, Χρηματιστήριο Αθηνών, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, Interamerican, Western Union, Όμιλος Ιατρικού Κέντρου, ΙΑΣΩ, Johnson and Johnson, Όμιλος ΟΤΕ, ΟΠΑΠ, Papastratos Philip Morris International, ION, Nespresso, Nestle, The Coca cola company, IBM, Maran Tankers, Dorian, Arcadia Ship Management, Intercontinental Hotel, Hilton Athens, Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία κτλ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles