22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η… προκλητική προπόνηση των Σουηδών

    Μία αν μη τι άλλο… πρωτότυπη τιμωρία βρήκαν για τον Johan Wiland οι συμπαίκτες του στην Εθνική Σουηδίας κατά τη χθεσινή προπόνηση της ομάδας. Ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας έπαιρνε μέρος σε ένα παιχνίδι που δεν έπρεπε να πέσει κάτω η μπάλα. Ε, καθ’ ότι ο ίδιος είναι τερματοφύλακας και όχι ο… Zidane, o Wiland το ‘κανε το θαύμα του και όπως ήταν φυσιολογικό, έπρεπε να πληρώσει και το τίμημα.

    Τι έπρεπε να κάνει; Να σταθεί στη γραμμή του άουτ με την πλάτη γυρισμένη προς τους συμπαίκτες του και το σορτσάκι του κατεβασμένο, την ώρα που εκείνοι θα προσπαθούσαν να πετύχουν τα… οπίσθιά του! Η προπόνηση υποτίθεται πως ήταν κλειστή για τους δημοσιογράφους (εξ’ ου και η… άνεση των Σουηδών), ωστόσο απεσταλμένος της Expressen βρήκε τον τρόπο να τρυπώσει στο προπονητικό κέντρο και βέβαια δεν έχασε την ευκαιρία να βιντεοσκοπήσει το περιστατικό.

    Η είδηση έγινε πρώτο θέμα στη Σουηδία με Τύπο και κοινό να περνάει γενεές δεκατέσσερις τους παίκτες και το προπονητικό τιμ του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος, κατηγορώντας τους για απρεπή συμπεριφορά.

    Το περί ου ο λόγος βίντεο ακολουθεί:

     

    Πηγή: Expressen

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles