15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Η πρωταγωνίστρια του Scream Melissa Barrera παλεύει για την επιβίωση στο νέο θρίλερ Keep Breathing

    Το Scream 6 έχει δρομολογηθεί για την επόμενη χρονιά και η νέα star του franchise, η Melissa Barrera, έχει αρκετά νέα σχέδια στον ορίζοντα. Η ηθοποιός θα είναι πρωταγωνίστρια στην επερχόμενη σειρά του NetflixKeep Breathing,” που αποτελεί ένα θρίλερ επιβίωσης που θα κάνει πρεμιέρα αυτό το καλοκαίρι.

    Το “Keep Breathing” είναι προγραμματισμένο να ανέβει στην πλατφόρμα στις 28 Ιουλίου 2022 και στο πλαίσιο αυτό, η γνωστή υπηρεσία streaming έδωσε στη δημοσιότητα νέες εικόνες για τη σειρά των 6 επεισοδίων.

    Σύμφωνα με τη σύνοψη, “αφού το ιδιωτικό της αεροπλάνο πέφτει, μια δικηγόρος από τη Νέα Υόρκη, η Liv (Melissa Barrera), θα πρέπει να παλέψει αφενός με ένα άγριο περιβάλλον και αφετέρου με τα προσωπικά τραύματα από το παρελθόν της, προκειμένου να επιβιώσει”.

    Εκτός από την Melissa Barrera, στη σειρά παίζουν οι Jeff Wilbusch, Austin Stowell, Juan Pablo Espinosa και Florencia Lozano.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    διαβάστε επίσης:

    Hocus Pocus 2: Οι αδερφές Sanderson επιστρέφουν στο Salem (trailer) (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles