17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Οι πρώτες κριτικές του Logan λένε πως είναι εκπληκτικό και δεν μοιάζει με κανένα X-Men φιλμ

    Αυτό που είχε κυκλοφορήσει σαν φήμη και στην συνέχεια είχε μετατραπεί σε βάσιμη πληροφορία, τελικά φαίνεται πως είναι και πραγματικότητα. To Logan είναι το φιλμ που θα βάλει ένα εντελώς καινούργιο λιθαράκι στο X-Men franchise μετά από δύο ολόκληρες δεκαετίες υπερπαραγωγών και σούπερ ηρώων. Εκεί που κάποιοι είχαν αρχίσει να αναρωτιούνται εάν υπάρχουν ακόμα ιστορίες για να πει αυτό το crew πέρα από το να τα βάζει με κάποιον supervillain, έρχεται η απάντηση με το φιλμ του James Mangold που κάποιοι είδαν και έχουν ενθουσιαστεί.

    logan-wolverine-and-x-23

    Ναι, είναι καλό να κρατάς πάντα μικρό καλάθι σ’ αυτές τις “πρώτες εντυπώσεις” ωστόσο κάνουν λόγο για ένα φιλμ που απέχει πολύ από την κλασική Χ-Men φόρμουλα και κάνει κάτι πολύ σημαντικό. Δίνει ελπίδες και την προοπτική πως αυτό το superhero genre μπορεί να έχει και επόμενη μέρα. “Φρέσκο” και “ευρηματικό” το χαρακτηρίζουν οι περισσότεροι, με τον Hugh Jackman να δείχνει μία διαφορετική πλευρά του μυθικού χαρακτήρα του, ένας κουρασμένος Wolverine που όμως όταν τον ζορίσεις ξέρει να χρησιμοποιεί τα νύχια του. Και το κάνει με το πιο αιματηρό και in your face τρόπο που έχει κάνει από κάθε άλλη X-Men φορά. Είναι το R-rated φιλμ που ήθελαν να δουν εδώ κα χρόνια οι Χ-Men fans και φαίνεται πως θα ικανοποιηθούν και με το παραπάνω.
    Αλλά το σημαντικότερο όπως αναφέρουν όσοι είδαν τα special screenings είναι πως η ταινία περνάει με ευκολία από το ένα genre στο άλλο. Ένα sci-fi superhero φιλμ με χιούμορ αλλά και ανθρώπινες στιγμές που ξέρει να κάνει συνδυασμούς στα συναισθήματα. Το Logan ήρθε να δηλώσει πως έφτασε η ώρα να αλλάξουν λίγο προφίλ οι σούπερ ήρωες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles