14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η πρώτη εικόνα από την ταινία Passengers με τους Jennifer Lawrence και Chris Pratt

    Η Sony Pictures έδωσε, επιτέλους, στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία από την επερχόμενη ταινία επιστημονικής φαντασίας, το Passengers, με πρωταγωνιστές τους Jennifer Lawrence και Chris Pratt, την οποία θα μπορέσετε να δείτε στο τέλους αυτού του άρθρου. Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Morten Tyldum (The Imitation Game), προσφέρει επίσης ένα tease της ταινίας, δηλώνοντας:

    dsdfds

    “Θα γελάσετε και θα κλάψετε, θα κρατήσετε την αναπνοή σας και θα συγκλονιστείτε! Έχει έντονες συγκινήσεις. Θα σας κάνει επίσης να χαμογελάσετε και να γελάσετε μέχρι δακρύων. Θέλαμε μια παιχνιδιάρικη ταινία. Αν έχεις τον Chris και την Jen είναι αδύνατο να μην έχεις— κάνουν τρελά πράγματα στα γυρίσματα. Είναι και οι δυο πολύ αστείοι. Δοκιμάζουν αυτό κι εκείνο, και τελικά καταλήγουν σε πολύ διασκεδαστικά πράγματα. Μπορούν  να γίνουν πολύ δραματικοί, αλλά η χημεία τους, είναι τόσο καλή. Είναι πολύ διασκεδαστικό να βρίσκεσαι γύρω τους και γενικά σε αυτό το ταξίδι. Σε αυτή την εποχή των sequels και των reboots, πιστεύω ότι είναι αρκετά ωραίο το γεγονός ότι πρόκειται για μια εντελώς αυθεντική ιστορία με δύο από τους πιο καλούς ηθοποιούς στον κόσμο. Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτή την ταινία.”

    xccxc

    Σε σενάριο του Jon Spaihts, το Passengers επικεντρώνεται στον Jim Preston (Pratt), έναν μηχανικό σε ένα ταξίδι διάρκειας 120 ετών σε έναν μακρινό κατοικημένο πλανήτη σε άλλον γαλαξία, ο οποίος γίνεται ο πρώτος ταξιδιώτης που θα βιώσει την αποτυχία της ύπνωσης σε κάψουλα. Έχοντας ξυπνήσει 100 χρόνια νωρίτερα, καταλήγει να βρίσκεται στον κόσμο ενός διαγαλαξιακού διαστημόπλοιου μαζί με ρομπότ και ανδροειδή για παρέα. Μετά από έναν χρόνο, αποφασίζει να ξυπνήσει έναν ακόμα επιβάτη, μια όμορφη δημοσιογράφο, την Aurora (Lawrence). Ερωτεύονται, όμως σύντομα θα πρέπει να αντιμετωπίσουν όχι μόνο την αποκάλυψη της λάθος πράξης του Jim να την ξυπνήσει, αλλά και μια μεγάλη δυσλειτουργία του σκάφους.

    Η ταινία θα βγει στις αίθουσες στις 21 Δεκεμβρίου 2016.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles