12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Η πρώτη μας επαφή με το iPhone 7 Plus! [video]

    Επίσημο λανσάρισμα σήμερα των νέων iPhone 7 και iPhone 7 Plus στην ελληνική αγορά και από σήμερα οι καταναλωτές μπορούν να τα προμηθευτούν από πολλές αλυσίδες καταστημάτων κινητής. Ωστόσο, όπως και κάθε φορά τα τελευταία χρόνια, το “Plus” μοντέλο έχει περιορισμένη διαθεσιμότητα, έτσι πολύ ευκολότερα θα βρείτε το “απλό” iPhone 7. Η κατάσταση θα εξομαλυνθεί σταδιακά τις επόμενες εβδομάδες, μέχρι τότε, όμως, εμείς βρήκαμε ένα από τα (μετρημένα στα χέρια) iPhone 7 Plus στην Ελλάδα στη Vodafone και σας δίνουμε μια πρώτη γεύση πριν τo full review του!

     

    Το iPhone 7 Plus φυσικά είναι μεγαλύτερο και βαρύτερο από το iPhone 7, αλλά προσφέροντας 5,5 άρα οθόνη με ανάλυση fullHD, ένα χάρμα οφθαλμών. Έχει σημαντικά μεγαλύτερη μπαταρία (2.900mAh έναντι 1.960mAh) και έτσι σημαντικά μεγαλύτερη αυτονομία, όμως το κύριο χαρακτηριστικό του που θα βρείτε σε άλλο iPhone, είναι η dual camera στην πλάτη του. Ο ένας φακός είναι ίδιος με του iPhone 7 όμως ο διπλανός του είναι ένας μικρός τηλεφακός των 56mm που του προσφέρει έως 2x optical zoom και έως 10x digital zoom! Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως μπορείτε να κάνετε μακρινές, ζουμαρισμένες λήψεις με μηδενική απώλεια λεπτομέρειας (μέχρι το 2x) και αρκετά καλύτερης ποιότητας από εκεί και πάνω. Τέλος, διαθέτει 3GB μνήμης RAM αντί για 2GB του iPhone 7, για ακόμα πιό άνετη χρήση και ανώτερες επιδόσεις.

    iphone-7-plus-vodafone-11

    iphone-7-plus-vodafone-17

    iphone-7-plus-vodafone-16

    iphone-7-plus-vodafone-15

    iphone-7-plus-vodafone-14

    iphone-7-plus-vodafone-13

    Και αν φοβάστε μήπως το ολοκαίνουργιο iPhone σας κλαπεί, σπάσει ή πάθει άλλη ζημιά, η Vodafone προσφέρει μια μοναδική κάλυψη! Στη Vodafone με κάθε αγορά iPhone 7 & iPhone 7 Plus έως τις 30/11, όλοι μπορούν να επωφεληθούν από τη νέα και αποκλειστική υπηρεσία Vodafone Replace. Η μοναδική αυτή υπηρεσία παρέχει εντελώς δωρεάν αντικατάσταση του iPhone 7 & iPhone 7 Plus μέσα σε 24 ώρες σε περίπτωση κλοπής,  σπασίματος, επαφής με άμμο ή νερό και αυξομείωσης τάσης ρεύματος.

    vodafone-replace

    Επιπλέον με κάθε αγορά iPhone 7 & iPhone 7 Plus η Vodafone προσφέρει:

    • -20% σε όλες τις θήκες και σε όλα τα tempered glass έως τις 30/11
    • Δυνατότητα απόκτησης του νέου iPhone 7 από 22,75€ / μήνα με 36 άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας

     

    iphone-7-plus-vodafone-5

    iphone-7-plus-vodafone-2

    iphone-7-plus-vodafone-7

    Το iPhone 7 Plus διατίθεται σε όλα τα χρώματα ενώ οι τιμές του ανέρχονται στα 969€ για την 32GB έκδοση, στα 1089€ για την 128GB και στα 1.199€ για την κορυφαία των 256GB.

    Τα νέα iPhone 7 & iPhone 7 Plus ήρθαν και έχεις πολλούς λόγους να τα αποκτήσεις από τη Vodafone!

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα iPhone 7 και iPhone 7 Plus, επισκεφτείτε το www.vodafone.gr/iPhone7

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles