20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η πρώτη mini ταινία τραβηγμένη σε 960fps slow-motion από τη Sony και το XZ Premium

    Ένα από τα πλέον εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του Sony Xperia XZ Premium μίας ξεχωριστής πρότασης που είδαμε για πρώτη φορά στο MWC 2017 της Βαρκελώνης είναι και το super slow-motion video που μπορεί να τραβήξει στα 960 fps!

    63901_1494515104-full

    Αν και ήδη το έχουμε δοκιμάσει, αποκομίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, η Sony φρόντισε να γυρίσει μια ταινία μικρού μήκους τραβηγμένη μόνο με το Xpera XZ Premium, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω, για να διαπιστώσετε πόσο εντυπωσιακό είναι στην πραγματικότητα.

    Για μέτρο σύγκρισης, η αμέσως επόμενη πιο… αργή κίνηση είναι στα 240 FPS και σε ελάχιστα smartphones της αγοράς, οπότε με ασφάλεια μπορούμε να πούμε πως η Sony κατέχει τα πρωτεία σε αυτόν τον τομέα…

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles