21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Η πρωτοποριακή single-chip τεχνολογία της Thales ενσωματωμένη στο τελευταίο εμβληματικό smartphone της Samsung

    Το Samsung Galaxy S20 είναι η πρώτη και μοναδική συσκευή στην αγορά που διαθέτει την καινοτομία της Thales. Πρόκειται για τα πρώτα smartphone στον κόσμο που υποστηρίζονται από την ασφαλή λύση single-chip η οποία διασφαλίζει τόσο τη συνδεσιμότητα της κινητής συσκευής όσο και την αξιοπιστία των ανέπαφων συναλλαγών που πραγματοποιεί ο χρήστης μέσω του κινητού του. Η χρήση της καινοτόμας ενσωματωμένης τεχνολογίας ασφαλείας eSE προσφέρει νέες δυνατότητες για τη νέα γενιά καταναλωτικών συσκευών, οι οποίες περιλαμβάνουν μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών NFC όπως οι ασφαλείς συναλλαγές και η έκδοση εισιτηρίων για τα μέσα μεταφοράς.

    Η ολοένα και πιο δημοφιλής τεχνολογία της ενσωματωμένης SIM (eSIM) κάνει τη συνδεσιμότητα πιο εύκολη από ποτέ. Οι χρήστες μπορούν να διαχειρίζονται τις συνδέσεις τους σε δίκτυα χωρίς να χρειάζεται να τοποθετήσουν ή να αλλάξουν κάρτα SIM στο κινητό τους. Με το Galaxy S20, οι χρήστες έχουν απρόσκοπτη συνδεσιμότητα και πρόσβαση σε ανέπαφες εφαρμογές όπως τα εισιτήρια για μεταφορές και η ψηφιακή ταυτότητα (συμπεριλαμβανομένων καιεφαρμογών όπως το mobile διαβατήριο και το mobile δίπλωμα οδήγησης) σε συμμόρφωση με τις σχετικές βιομηχανικές προδιαγραφές (GSMA, οργανισμοί πληρωμών και μεταφορών). Η ενσωματωμένη τεχνολογία ασφαλείας (eSE) της Thales επίσης εξοικονομεί πολύτιμο χώρο σεsmartphone, smartwatch και tablet.

    «Στη Samsung έχουμε πάντα ως στόχο να παρέχουμε στους καταναλωτές την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ώστε να τους προσφέρουμε νέες, συναρπαστικές εμπειρίες καιπροϊόντα που μπορούν να εμπιστευθούν. Είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτή μας τη συνεργασία με την Thales, χάρη στην οποία οι χρήστες του GalaxyS20 αποκτούν μια μοναδική λύση για απρόσκοπτη συνδεσιμότητα και απροσπέλαστη ασφάλεια. Το Galaxy S20 διαθέτει  το ύψιστο επίπεδο προστασίας δεδομένων και κρυπτογράφηση με πιστοποίηση ασφαλείας CommonCriteriaEvaluationAssuranceLevel (CCEAL) 6+.Για να πετύχουμε τα παραπάνω ήταν αναγκαίο να έχουμε μια τεχνολογία που συνδυάζει το μικρότερο δυνατό μέγεθος με το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ασφάλειας, σκοπός ο οποίος επιτελείται άψογα χάρη στην ενοποίηση των eSE και eSIM μέσω της single-chipτεχνολογίας από την Thales»

    Daniel Ahn, Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής της Ομάδας Ασφάλειας Κινητής, Mobile Communications της Samsung Electronics

    «Το γεγονός ότι οι μεγαλύτερες εταιρείες smartphone του κόσμου συνεχίζουν να επενδύουν στις ενσωματωμένες eSIM, λανσάροντας, παράλληλα, συσκευές νέας γενιάς όπως η γκάμα S20 της Samsung,αναμένεται να οδηγήσει σε αύξηση πωλήσεων των smartphone με ενσωματωμένη eSIM από 143 εκατομμύρια το 2019 σε περισσότερα από 509 εκατομμύρια το 2024».

    PhilSealy, ΔιευθυντήςΈρευνας, Έρευνα Ψηφιακής Ασφάλειας, ABIResearch

    «Αυτή η συνεργασία αντανακλά τη βαθιά εμπιστοσύνη της Samsung στην Thales, τον παγκόσμιο ηγέτη στην τεχνολογία eSIM και τις σχετικές υπηρεσίες διαχείρισης εγγραφών. Μειώνοντας τον αριθμό ξεχωριστών εξαρτημάτων που χρειάζονται οι συσκευές, βελτιστοποιείται η διαχείριση των σχετικών αποθεμάτων και με αυτό τον τρόπο αυξάνεταιη παραγωγικότητα και η κερδοφορία. Η Thales έχει μοναδική θέση στην αγορά σε ό,τι αφορά στις σχέσεις με κορυφαίους παρόχους ανέπαφων εφαρμογών, όπως τράπεζες, εταιρείες κινητής, αυτοκινητοβιομηχανίες, οργανισμούς μεταφορών και συγκοινωνιών και κυβερνήσεις κρατών».

    Emmanuel Unguran, Αντιπρόεδρος Λύσεων Κινητής Συνδεσιμότητας, Thales

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles