17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η ψηφιακή βοηθός Bixby της Samsung διαθέσιμη αρχικά μόνο σε δύο γλώσσες

    Η ενσωματωμένη ψηφιακή βοηθός Bixby είναι για κάποιους ένα από τα πιο “συναρπαστικά” χαρακτηριστικά των Samsung Galaxy S8/S8+. Οι Κορεάτες δίνουν έμφαση στο νέο feature και μάλιστα έχουν στις νέες τους ναυαρχίδες ακόμη και “ειδικό” πλήκτρο για τη λειτουργία του. Όποιος πάντως πίστευε ότι θα υποστηρίζονται πολλές διαφορετικές γλώσσες μάλλον θα απογοητευτεί.

    voice-705

    Στην πρεμιέρα της, η ψηφιακή βοηθός Bixby θα υποστηρίζει, όπως διαβάζουμε, μόνο αγγλικά (US English) και κορεατικά. Η Samsung σημειώνει ότι θα υποστηριχθούν στο μέλλον περισσότερες γλώσσες, προς το παρόν ωστόσο δεν υπάρχει (ούτε καν αόριστο) χρονοδιάγραμμα για το πότε θα γίνει αυτό. Επιπλέον, θα λειτουργεί αρχικά μόνο με 10 “native” εφαρμογές , περιλαμβάνοντας τις Call, Camera, Gallery, Settings και Message.

    In-Depth-Look-Bixby_Vision_Main

    Επιπλέον, να σημειώσουμε πως το Bixby vision feature και το shopping service του, που λειτουργεί με τη βοήθεια της φωτογραφικής μηχανής της συσκευής ανιχνεύοντας τι αναζητάτε και επιτρέποντάς σας να ψωνίζετε online πράγματα τα οποία αναγνωρίζει, λειτουργεί αρχικά μόνο για 11 χώρες.

    Δείτε περισσότερα για την ψηφιακή βοηθό Bixby στο site της Samsung ή στο video που ακολουθεί.

    Δείτε το infographic της Samsung για την ψηφιακή βοηθό Bixby.

    bixby

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles