15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η Qualcomm επιδεικνύει Mirasol display 5.1 ιντσών με pixel density 577ppi

    Είχαμε να ακούσουμε καιρό για τις οθόνες τεχνολογίας Mirasol της Qualcomm, τώρα, όμως, σε μία κίνηση-έκπληξη, η εταιρεία παρουσίασε στην έκθεση SID 2013 μία ξεχωριστή πρόταση… ένα display 5.1 ιντσών με ανάλυση 2560×1440 pixels και το εντυπωσιακό pixel density των 577 ppi.

    qualcomm_mirasol_577ppi_phone_smartwatch

    Στην πράξη, όσοι την είδαν αναφέρουν τα χρώματά της ήταν αρκετά υποτονικά σε σχέση με αυτά των LCD και των OLED προτάσεων που υπάρχουν σήμερα, σε κάθε περίπτωση όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόκειται για μία τεχνολογία σε φάση επίδειξης που θα χρειαστεί χρόνια μέχρι να ενσωματωθεί σε μία εμπορική πρόταση.

    Ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα των Mirasol, που τις κάνουν μία άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση, είναι το γεγονός ότι έχουν ιδιαίτερα χαμηλές απαιτήσεις σε ισχύ, κάτι που συνεπάγεται ότι οι επερχόμενες συσκευές σας που θα τις ενσωματώνουν ίσως και να ξεχάσουν την επαφή με το φορτιστή τους ή, εν πάσει περιπτώσει, θα μπορούσαν να γίνουν πιο λεπτές από ποτέ.

    Πέρα από την οθόνη των 5.1 ιντσών, η Qualcomm παρουσίαση στη SID και ένα πάνελ 1.5 ιντσών που θα μπορούσε να αποτελέσει μία ιδανική λύση για ένα smartwatch.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles