24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Η Razer αποκτά τη Nextbit!

    Η Nextbit μας είχε απασχολήσει το 2015 με το Robin, το πρώτο cloud phone της αγοράς που είχε μία, καλύτερη του αναμενομένου, πορεία στο Kickstarter.

    nextbit robin

    Οι ξεχωριστές δυνατότητες της συσκευής σάς επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε για τα πάντα το cloud: multimedia, εφαρμογές και δεδομένα.

    Το Robin, ανιχνεύοντας ότι δε χρησιμοποιείτε μία εφαρμογή ή κάποιες φωτό, τις διαγράφει από το smartphone, καθώς γνωρίζει ότι υπάρχουν στο cloud. Έτσι, δε σας αφήνει ποτέ χωρίς αποθηκευτικό χώρο, έχοντας παράλληλα και λοιπά ενδιαφέροντα specs όσον αφορά το hardware της συσκευής (θυμηθείτε τα εδώ)

    Τα νέα είναι ότι η Nextbit εξαγοράζεται τώρα από τη Razer και φυσικά υπάρχουν εξελίξεις. Το κινητό -το οποίο παρεμπιμπτόντως, διατίθεται εδώ και κάποιο διάστημα- σταματά να κυκλοφορεί στην αγορά (όπως και τα αξεσουάρ του). Η Nextbit δεσμεύεται να τηρήσει τις εγγυήσεις για 6 μήνες ακόμη ενώ θα συνεχίσει να υποστηρίζει τη συσκευή με software updates και security patches έως το Φεβρουάριο του 2018.

    Κατά τα άλλα, η εταιρεία θα λειτουργεί ως ανεξάρτητο brand υπό τη σκέπη της Razer, χωρίς ακόμη να γνωρίζουμε τι νέο θα δούμε από τη νέα αυτή συνεργασία.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles