18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Η Razer κατηγορείται πως καταστρέφει τη βιομηχανία των ακουστικών!

    Καλά δεν έχουν τρέξει και στα δικαστήρια… ακόμα τουλάχιστον. :P Θυμάσαι το Razer Surround; Ο γενικός διευθυντής της Razer, Μιν-Λιάνγκ Ταν, λοιπόν είχε μια συζήτηση με έναν γενικό διευθυντή μιας εταιρείας με gaming ακουστικά (δε μας είπε ποια), ο οποίος και του είπε: «Τι στο καλό κάνεις και δίνεις έτσι δωρεάν εικονικό surround ήχο; Σχεδόν κατέστρεψες ολόκληρη την αγορά των ακουστικών για όλους. Θα έπρεπε να το χρεώνεις –όλοι το κάνουν.»

    razer-surround-ceo

    Ο Ταν σχολιάζει στη σελίδα του στο Facebook πως το Razer Surround είναι δωρεάν αρχικά (μέχρι το τέλος του χρόνου) και έπειτα θα κοστίζει γύρω στα $20. Μέχρι τότε ενθαρρύνουν τους gamers να κάνουν δωρεά στο Child’s Play, ένα φιλανθρωπικό κίνημα της Razer. Πρόσθεσε επίσης, πως το πρόγραμμα μπορεί να κάνει κάποιον που έχει ακουστικά των $10, να έχουν ποιότητα ισάξια με αυτά των $500. Τέλος, έγραψε το χιουμοριστικό «Δεν νομίζω πως θα είμαι καλεσμένος σε πολλά πάρτι της βιομηχανίας των ακουστικών σύντομα. :(»

    Απαντώντας αργότερα σε ένα σχόλιο κάτω από το δημοσίευμα του, αναφέρει πως σύντομα θα γίνουν και κληρώσεις μέσω του Razer Comms. Μπορείς να βρεις το Comms εδώ και το Surround εδώ, δωρεάν προς το παρόν.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles