20.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Η Riot Games φέρνει το Valorant στις mobile συσκευές!

    Οι δημιουργοί του League of Legends, δεν θα μπορούσαν παρά να βλέπουν με καλό μάτι την αγορά του mobile gaming, καθώς όλοι γνωρίζουμε ότι αποτελεί… την κότα με τα χρυσά αυγά. Για αυτό και δεν θα πρέπει να μας προξενεί εντύπωση η απόφαση της Riot, η οποία πρόκειται να δημιουργήσει τη mobile έκδοση του Valorant.

    Αν και σε αυτή τη φάση δεν γνωρίζουμε το ακριβές χρονικό διάστημα για το πότε θα κυκλοφορήσει η mobile version του F2P Valorant, παρόλα αυτά βασική προτεραιότητα των developers είναι να δημιουργήσουν ένα game που θα σέβεται τους λάτρεις των first-person shooters, προσφέροντας ουσιαστικά την ίδια καταιγιστική εμπειρία shooting δράσης που βλέπουμε και στα PC. Το παιχνίδι άλλωστε πολλές φορές περιγράφεται ως μια ένωση ανάμεσα στο Counter-Strike με το Overwatch και σίγουρα οι developers της Riot θα έχουν  μπόλικη δουλειά για να καταφέρουν να μεταδώσουν την ίδια ακριβώς εμπειρία που προσφέρει το Valorant στους PC gamers. Το ενδιαφέρον βέβαια με την «μεταφορά» του Valorant σε smartphones και tablets είναι ότι αυτή τη στιγμή το παιχνίδι δεν έχει καν κυκλοφορήσει σε κονσόλες, οπότε σίγουρα το βήμα που κάνει αυτή τη στιγμή είναι ιδιαίτερα τολμηρό. 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles