22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Η Rockstar δίνει περισσότερες πληροφορίες για το Grand Theft Auto V

    Η Rockstar πρόσφατα, σε ένα ειδικό Q&A με μέλη της κοινότητά της, έλυσε όλες σου τις απορίες σχετικά με το πολυαναμενόμενο Grand Theft Auto V. Πάμε λοιπόν στο ζουμί! Όσον αφορά τις εναλλαγές μεταξύ των χαρακτήρων, η εταιρεία απάντησε πως όταν δεν βρίσκεσαι σε κάποια αποστολή μπορείς ελεύθερα να επιλέγεις σε πραγματικό χρόνο ποιον από τους τρεις θες να χειρίζεσαι. Το πώς και το πότε θα το επιλέγεις αποκλειστικά εσύ. Στις αποστολές, θα υπάρχουν άλλες που θα παίζεις μόνο με έναν χαρακτήρα, άλλες που θα χρησιμοποιείς δύο, και άλλες και τους τρεις, έχοντας πάντα τη δυνατότητα να αλλάξεις χαρακτήρα εν μέσω της δράσης.

    gtav-qa-splash (1)

    Αν έχεις βάλει σκοπό της ζωής σου να σκοτώσεις έναν από τους πρωταγωνιστές, ξέχασέ το! Στον ανοιχτό κόσμο του παιχνιδιού, οι τρεις χαρακτήρες θα ζουν τις δικές τους προσωπικές και απρόβλεπτες ζωές, οπότε δε θα είναι πάντα εύκολο να εντοπίσεις έναν από αυτούς στην τεράστια πόλη του Los Santos ή τις πολυάριθμες πόλεις της κοινότητας του Blaine County, παρόλα αυτά θα μπορείς να τους βρεις. Έχοντας τους βρει (ή πιο απλά έχοντας κλείσει ραντεβού μέσω τηλεφώνου) θα μπορείς να περάσεις χρόνο μαζί τους ή ακόμα και να τους επιτεθείς, αλλά όχι να τους σκοτώσεις. Και οι τρεις ανακάμπτουν πολύ γρήγορα καθώς και έχουν καλή ασφάλεια ζωής. Το παιχνίδι είναι βασισμένο στο να παίζεις όλες τις πλευρές των χαρακτήρων, μέσω περιπλεγμένων ιστοριών, άρα το να σκοτώσεις έναν βασικό χαρακτήρα δε θα είχε νόημα. Αν όμως σε καίει πολύ, μπορείς να τραυματίσεις σοβαρά έναν από τους χαρακτήρες, και όταν αποφασίσεις να πάρεις τη θέση του θα βρεθείς στο νοσοκομείο για να συνεχίσεις από εκεί που είχες μείνει.

    Διάβασε ακόμα περισσότερες πληροφορίες (όπως για το πόσο χώρο θα απαιτεί η εγκατάσταση στην κονσόλα, κ.α.) στο gameslife!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles