13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η Rockstar βελτιώνει τα αργά loading times του GTA Online, με τη βοήθεια ενός fan!

    Εδώ και αρκετά χρόνια (περίπου 6), οι περισσότεροι PC gamers του GTA Online, οι οποίοι «λιώνουν» με το αγαπημένο online κομμάτι του GTA V παραπονιούνται (δικαιολογημένα) για τα εξαιρετικά αργά loading times. Μάλιστα, οι PC gamers θα ήταν αναγκασμένοι να εξακολουθούν να περιμένουν το παιχνίδι να… φορτώσει, εάν δεν υπήρχε ένας φανατικός φίλος του παιχνιδιού, ο οποίος βρήκε τον τρόπο να καταστήσει πιο γρήγορα τα loading times του GTA Online! Σκαλίζοντας τον προγραμματιστικό κώδικά του παιχνιδιού, πρότεινε ένα δικό του fix, με το οποίο ο χρόνος αναμονής μειώθηκε κατά 70%!

    Οι υπεύθυνοι της Rockstar κατάφεραν να εντοπίσουν το fix που πρότεινε ο fan και άρχισαν να επεξεργάζονται μια λύση βασισμένη στις οδηγίες που παρουσίασε. Τελικά, όπως αποδείχθηκε είχε απόλυτο δίκιο στη λύση που πρότεινε και έτσι αυτή τη στιγμή η Rockstar ακολουθεί τη λύση του για να κυκλοφορήσει ένα μελλοντικό patch, το οποίο θα διορθώνει το πρόβλημα των αργών loading times. Πολλά μπράβο λοιπόν στην Rockstar που «άκουσε» ένα μέλος της κοινότητας του GTA και δεν του γύρισε τη… πλάτη!  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles