16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η Ruijie Networks – Reyee και η PartnerNET ενώνουν τις δυνάμεις τους για να εκσυγχρονίσουν τα Δίκτυα Φωνής και Δεδομένων των ελληνικών εταιρειών και επιχειρήσεων.

    Η PartnerNET, ο ηγέτης στη διανομή προϊόντων και υπηρεσιών Δικτύων Φωνής και Δεδομένων, ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη της συνεργασίας της με τη Ruijie Networks, ένα εκ των κορυφαίων brands στο χώρο του ICT Enterprise από την Κίνα.

    Αυτή η νέα συνεργασία είναι ένα άλμα προς τα εμπρός για ολόκληρη τη βιομηχανία ICT στην Ευρώπη, καθώς η τεχνολογία Cloud της Ruijie οδηγεί τις εξελίξεις και αναδιαμορφώνει την αλυσίδα αξίας από την αρχή. Η PartnerNET ως έμπειρος value added διανομέας, έχει αναλάβει να εισαγάγει τη Ruijie – Reyee, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, στις αγορές που δραστηριoποιέιται για πρώτη φορά. Ένας συνδυασμός των προϊόντων αιχμής της Ruijie – Reyee και της τεχνογνωσίας της PartnerNET στη δημιουργία αξίας με ολοκληρωμένες λύσεις, για κάθε επιχείρηση, θα αναβαθμίσει ριζικά τα οφέλη που προσφέρονται στους τελικούς πελάτες.

    Η αγορά ICT έχει κάνει μεγάλα βήματα προς τα εμπρός τα τελευταία χρόνια και η PartnerNET ήταν πάντα πρωτοπόρος. Τώρα είναι η ώρα για άλλο ένα με την εισαγωγή της Ruijie – Reyee στην ευρωπαϊκή αγορά. Τα Switches, τα Gateways και τα Access Points είναι μόνο μερικά από τα προϊόντα της Ruijie – Reyee με τα οποία η PartnerNET θα μπορέσει να δημιουργήσει ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής απόδοσης.

    Η PartnerNET έχει μια αποστολή, να παρέχει στους συνεργάτες και στους τελικούς πελάτες τις καλύτερες λύσεις φωνής και δεδομένων. Αυτή η αποστολή επιτυγχάνεται αμφισβητώντας το status quo, αναζητώντας πάντα πρωτοπόρους κατασκευαστές που βρίσκονται στην αιχμή της καινοτομίας. Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με τη νέα συνεργασία που ανακοινώνουμε σήμερα. Πιστεύουμε ότι η Ruijie Networks είναι μια μοναδική εταιρεία στον τομέα της, που έρχεται να συμπληρώσει το χαρτοφυλάκιό μας, αλλά κυρίως να προσφέρει αξιόπιστες και καινοτόμες λύσεις σε κάθε τομέα και κάθε μεγέθους ελληνικής επιχειρηματικής δραστηριότητας, συμβάλλοντας ουσιαστικά σε αυτή τη σημαντική προσπάθεια εκσυγχρονισμού των δικτύων δεδομένων των ελληνικών επιχειρήσεων, που πραγματοποιείται με έντονο ρυθμό τα τελευταία χρόνια.” δήλωσε ο Angelo Gentili, ιδρυτής της PartnerNET ICT.

    Η συνεργασία μεταξύ Ruijie – Reyee και PartnerNET είναι μια δήλωση της αποφασιστικότητάς μας να εισέλθουμε και να αναδιαμορφώσουμε την ελληνική, την κυπριακή και τη βαλκανική αγορά Δικτύων Φωνής και Δεδομένων. Μέσω αυτής της συνεργασίας φιλοδοξούμε να επιτύχουμε αμοιβαία ανάπτυξη και να φέρουμε βιώσιμα οφέλη στους πελάτες μας, καθώς και καινοτόμες και πρωτοποριακές μεθόδους σε ολόκληρη την αγορά.” δήλωσε ο Jason Sun – Regional Sales Director – CIS & Europe International Business Division της Ruijie Networks

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles